Τελευταία Νέα
Διεθνή

Alaudinov (Akhmat): Ο Ρωσικός στρατός ανακατέλαβε 19 οικισμούς στην περιοχή του Kursk από τους Ουκρανούς

Alaudinov (Akhmat): Ο Ρωσικός στρατός ανακατέλαβε 19 οικισμούς στην περιοχή του Kursk από τους Ουκρανούς
Σύμφωνα με τον ίδιο, τις τελευταίες δύο ημέρες, τα ρωσικά στρατεύματα έχουν εκκαθαρίσει δύο οικισμούς και άλλοι δύο βρίσκονται σε διαδικασία εκκαθάρισης
Τα ρωσικά στρατεύματα απελευθέρωσαν 19 οικισμούς στην περιοχή του Kursk, δήλωσε ο διοικητής των ειδικών δυνάμεων Akhmat, αναπληρωτής επικεφαλής της κύριας στρατιωτικής-πολιτικής διεύθυνσης του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, στρατηγός Apti Alaudinov.
«Συνολικά, αποδεικνύεται ότι αν ξεκινήσουμε από την κατεύθυνσή μας, στο Kursk ο στρατός μας προχωρά ενεργά, κάθε μέρα καταστρέφουμε μεγάλο μέρος του εχθρού κατά την τελευταία περίοδο, σε αυτούς τους σχεδόν δύο μήνες, που έχουμε ήδη απελευθερώσει 19 οικισμούς», είπε ο Alaudinov.
Σύμφωνα με τον ίδιο, τις τελευταίες δύο ημέρες, τα ρωσικά στρατεύματα έχουν εκκαθαρίσει δύο οικισμούς και άλλοι δύο βρίσκονται σε διαδικασία εκκαθάρισης.
Στην κατεύθυνση Sudzhan, η ομάδα Aida των ειδικών δυνάμεων Akhmat έκαψε ένα άρμα μάχης και ένα τεθωρακισμένο όχημα μάχης, σημείωσε ο Alaudinov.
«Καταγράφουμε ότι ορισμένες δυνάμεις συγκεντρώνονται στην άλλη πλευρά των συνόρων, φυσικά, δεν είναι σαφές πού θα προσπαθήσουν να τις ρίξουν, αλλά το γεγονός είναι ότι τις καταγράφουμε.
Ο διοικητής των ειδικών δυνάμεων Akhmat σχολίασε επίσης αναφορές για την κατάσταση στην περιοχή Belgorod, αρνούμενος την Ουκρανική προπαγάνδα για τρομερές ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν από μονάδες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων .
«Προσπάθησαν να διαρρήξουν εκεί σε μια περιοχή, να πλησιάσουν με όχι και τόσο μεγάλες δυνάμεις, αλλά ήταν τόσο αποδεκατισμένοι που επέστρεψαν χωρίς αποτέλεσμα, ας το πούμε έτσι», είπε ο Alaudinov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης