Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin (Πρόεδρος Ρωσίας): Η Ρωσία θα αποκαταστήσει ότι καταστράφηκε στις νέες παραμεθόριες και ιστορικές περιοχές

Putin (Πρόεδρος Ρωσίας): Η Ρωσία θα αποκαταστήσει ότι καταστράφηκε στις νέες παραμεθόριες και ιστορικές περιοχές
"Θα ξαναχτίσουμε ότι καταστράφηκε στα ιστορικά μας εδάφη", τόνισε ο Putin
Η Ρωσία βήμα-βήμα θα αποκαταστήσει και θα ξαναχτίσει ότι καταστράφηκε στις νέες και παραμεθόριες περιοχές και θα συνεχίσει να παρέχει την απαραίτητη βοήθεια στους τοπικούς παραγωγούς γεωργικών προϊόντων κατά προτεραιότητα, δήλωσε ο πρόεδρος Putin σε ομιλία του στους αγρότες.
«Κατά προτεραιότητα θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε την απαραίτητη βοήθεια, οπωσδήποτε θα αποκαταστήσουμε και θα ξαναχτίσουμε ότι καταστράφηκε στα ιστορικά μας εδάφη», τόνισε ο Putin.
«Παρά όλες τις δοκιμασίες, εργάζεστε με πλήρη αφοσίωση, κάνετε τη δουλειά σας με ευσυνειδησία, τέτοια αφοσίωση και θάρρος αξίζουν τον βαθύτερο σεβασμό», είπε ο Putin.
Ο αρχηγός του κράτους επεσήμανε επίσης ότι οι Ρώσοι αγρότες παράγουν ετησίως πάνω από 100 εκατομμύρια τόνους σιτηρών, αυτό είναι ένα καλό σημείο αναφοράς και ένας δείκτης της βιωσιμότητας της εγχώριας γεωργικής βιομηχανίας και γενικά, η αγροτική παραγωγή έχει αυξηθεί κατά περισσότερο από 30% σε σχέση με τα τελευταία 10 χρόνια.
«Σήμερα, οι παραγωγοί μας αγροτικών προϊόντων προμηθεύουν αξιόπιστα την εγχώρια αγορά με όλα τα βασικά είδη τροφίμων.
Τα εγχώρια προϊόντα, λόγω της ποιότητάς τους, έχουν μεγάλη ζήτηση τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό», πρόσθεσε ο πρόεδρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης