Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οργή κατά του καναλιού CBS επειδή «έκοψε και έραψε» τη συνέντευξη της Kamala Harris... για να τη βελτιώσει

Οργή κατά του καναλιού CBS επειδή «έκοψε και έραψε» τη συνέντευξη της Kamala Harris... για να τη βελτιώσει
Αδιανόητο edit από το CBS ενόψει κρίσιμων εκλογών
Σχετικά Άρθρα
Αίτημα στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (Federal Communications Commission, FCC) των ΗΠΑ για τη δημοσιοποίηση της πλήρους, χωρίς επεξεργασία, συνέντευξης της Kamala Harris στην εκπομπή «60 Minutes» του CBS News, κατέθεσε η νομική ομάδα Center for American Rights, μετά την κατακραυγή κατά του καναλιού.
Συγκεκριμένα, όπως πρόσεξαν ουκ ολίγοι χρήστες των social media, η συνέντευξη είναι επεξεργασμένη σε ορισμένα σημεία, προκειμένου να φανεί μία καλύτερη εικόνα για τη Δημοκρατική αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και νυν υποψήφια για την προεδρία της χώρας.
Ο Kamala Harris συζήτησε στη συνέντευξη με τον Bill Whitaker του CBS News νωρίτερα αυτό το μήνα, με την εκστρατεία του Ρεπουμπλικάνου Donald Trump να κατηγορεί το κανάλι ότι επεξεργάστηκε τις απαντήσεις της.
«Απλά φανταστείτε, το 60 Minutes πήρε πραγματικά τα ψέματα της Kamala και ΤΑ ΑΛΛΑΞΕ», έγραψε εξοργισμένος ο Donald Trump στο Truth Social. «Είναι αδιανόητο».
Η καταγγελία του δικηγόρου Daniel Suhr στην FCC αναφέρει ότι το CBS News εμπλέκεται σε «σημαντική και ουσιαστική αλλαγή ειδήσεων» κατά την προβολή της συνέντευξης. Κατηγόρησε επίσης το CBS News ότι αρνήθηκε επανειλημμένα αιτήματα να δημοσιοποιήσει την πλήρη συνέντευξη.
Το CBS ξεπερνά τα όρια όταν φτάνει στο σημείο να μεταμορφώνει τόσο την απάντηση ενός ερωτώμενου που είναι μια ουσιαστικά διαφορετική απάντηση», αναφέρει η καταγγελία. «Εδώ, το CBS προχώρησε σε διαστρέβλωση των ειδήσεων με την επεξεργασία σε τόσο μεγάλο βαθμό, που το ευρύ κοινό δεν μπορεί να γνωρίζει ποια απάντηση έδωσε στην πραγματικότητα η αντιπρόεδρος σε μια ερώτηση μεγάλης σημασίας για ένα θέμα πολιτικής εθνικής ασφάλειας (σσ: για το Ισραήλ)».
Ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής Troy Nehls, περιέγραψε την περασμένη εβδομάδα το θέμα ως «το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία των ειδήσεων». «Τα ανέντιμα μέσα ενημέρωσης είναι η μεγαλύτερη απειλή για τη χώρα μας και τον αμερικανικό λαό», είπε.
Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του D. Trump, γερουσιαστής J.D. Vance, κάλεσε επίσης το CBS News να δημοσιεύσει ολόκληρη τη συνέντευξη, χωρίς επεξεργασία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης