Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο σύγχρονος Νοστράδαμος προβλέπει: Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει στην Ουκρανία το 2025 - Κατάρρευση ΗΠΑ το 2032

Ο σύγχρονος Νοστράδαμος προβλέπει: Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει στην Ουκρανία το 2025 - Κατάρρευση ΗΠΑ το 2032
Ο βίος, η πολιτεία και οι εντυπωσιακές προβλέψεις του Martin Amstrong
O παγκόσμιος γεω-οικονομολόγος που έχει γίνει γνωστός ως «Μάντης» προβλέπει ότι ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος είναι προ των πυλών και θα οδηγήσει στην κατάρρευση των ΗΠΑ έως το 2032.
Ο λόγος για τον Martin Armstrong, ο οποίος προγραμμάτισε έναν υπολογιστή με τεχνητή νοημοσύνη που ονομάζεται «Socrates» να παρακολουθεί τα παγκόσμια ειδησεογραφικά δίκτυα και να εντοπίζει σημαντικά γεγονότα που συνδέονται με τις παγκόσμιες τάσεις.
Ο Armstrong, ο οποίος χρησιμοποίησε το Socrates για να προβλέψει την κατάρρευση της αγοράς ακινήτων στην Ιαπωνία το 1989 και την οικονομική κρίση της Ρωσίας το 1998, τώρα πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία θα εξελιχθεί σε έναν ευρύτερο διεθνή πόλεμο, βασιζόμενος στην τελευταία ανάλυση των δεδομένων του.

Ο βίος, η πολιτεία και οι εντυπωσιακές προβλέψεις του Amstrong

«Πιστεύω ότι είναι το μοναδικό πραγματικό σύστημα τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο», δήλωσε ο αυτοδίδακτος οικονομικός αναλυτής στο DailyMail.com.
Ο Armstrong δημιούργησε το πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης με την αρχική πρόθεση να αυτοματοποιήσει τις συναλλαγές hedge funds στη δεκαετία του 1970 και του 1980.
Στη συνέχεια, όμως, συνειδητοποίησε ότι ο κώδικάς του μπορούσε επίσης να προβλέπει παγκόσμιες συγκρούσεις.
«Οι άνθρωποι πάντα γνωρίζουν πότε πρόκειται να ξεσπάσει ένας πόλεμος», δήλωσε ο Armstrong, εξηγώντας ότι το Socrates αναλύει τα «σημάδια» στις κινήσεις κεφαλαίων πριν από την έναρξη ή την κλιμάκωση μιας σύγκρουσης, όπως αυτή στην Ουκρανία.
«Αυτά τα σημάδια είναι αλάνθαστα, και μόλις ξεκινήσει, δεν θα υπάρχει τρόπος να σταματήσει».
Σε ντοκιμαντέρ του 2014 με τίτλο «The Forecaster» καταγράφεται γλαφυρά η ζωή του Armstrong, ωστόσο η σειρά επικρίθηκε για τον «μονομερή» τρόπο που παρουσιάστηκαν τα πράγματα υπέρ του.
Ο Armstrong συγκρίνει την εξέλιξή του ως «υπερμελλοντολόγου» γεωπολιτικών γεγονότων με τις τυχαίες επιστημονικές ανακαλύψεις που συμβαίνουν στο εργαστήριο.
«Είναι όπως ανακαλύφθηκε η πενικιλίνη, δηλαδή κατά λάθος», δήλωσε.

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει από την Ουκρανία το 2025

Το 2011, ο «κύκλος πολέμου» άρχισε να εντείνεται, γεγονός που τον οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η Ουκρανία θα είναι το σημείο εκκίνησης του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου.
«Υπάρχουν τόσοι πολλοί πόλεμοι που έχουν γίνει για την Κριμαία ιστορικά, περισσότεροι από οποιαδήποτε άλλη περιοχή», πρόσθεσε.
Ο Armstrong πιστεύει ότι οι εντάσεις στην Ουκρανία θα κορυφωθούν το 2025 και ο πόλεμος θα λήξει πιθανότατα το 2027.
Επιπλέον, υποστηρίζει ότι ο Donald Trump είναι υποψήφιος κατά του πολέμου και ότι έχει μιλήσει τηλεφωνικά με τον Robert F. Kennedy Jr., ο οποίος επίσης είναι αντιπολεμικός. Σύμφωνα με τον Armstrong, «φοβούνται πολύ ότι αν ο Trump κερδίσει, θα διακόψει όλη τη χρηματοδότηση προς την Ουκρανία».

To 2032 θα φέρει το τέλος του αμερικανικού συστήματος

Εκτός από τον πόλεμο, ο Armstrong πιστεύει ότι το σημερινό κυβερνητικό σύστημα, όπως εκφράζεται από τις ΗΠΑ, θα καταρρεύσει το 2032.
Αυτό δεν βασίζεται στον κύκλο των 8,6 ετών ανάπτυξης και ύφεσης, αλλά σε έναν μεγαλύτερο κύκλο 300 ετών, κατά τον οποίο οι κυβερνήσεις αλλάζουν μορφές.
Ο Armstrong ελπίζει ότι οι κυβερνήσεις θα κινηθούν προς μια «άμεση δημοκρατία», όπου οι πολιτικές θα καθορίζονται μέσω δημοσκοπήσεων της κοινής γνώμης.
Επίσης, εξέφρασε την άποψη ότι το λεγόμενο «Great Reset» που προωθεί το World Economic Forum και ο πρόεδρός του Klaus Schwab είναι καταδικασμένο να αποτύχει.
Τόνισε ότι αυτή η επαναφορά συνδέεται τόσο με τον παγκόσμιο πόλεμο όσο και με τη σύγχρονη πολιτική πόλωση.
«Ο Abraham Lincoln είπε ότι ένα διχασμένο έθνος δεν μπορεί να σταθεί, και οι ΗΠΑ είναι σήμερα εξαιρετικά διχασμένες», συμπεραίνει ο Armstrong.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης