Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αεροπλάνο Il-76 καταρρίφθηκε στο Σουδάν από παραστρατιωτικές δυνάμεις - Ανάμεσα τους Ρώσοι και ο αρχιμηχανικός Viktor Granov

Αεροπλάνο Il-76 καταρρίφθηκε στο Σουδάν από παραστρατιωτικές δυνάμεις - Ανάμεσα τους Ρώσοι και ο αρχιμηχανικός Viktor Granov
Δύο Ρώσοι μπορεί να ήταν στο αεροπλάνο Il-76T που καταρρίφθηκε πάνω από το Σουδάν
Αεροσκάφος που μετέφερε Ρώσους καταρρίφθηκε στο Σουδάν ανέφερε η ρωσική πρεσβεία στην αφρικανική χώρα.
Σημειώνεται ότι η πρεσβεία βρίσκεται σε επικοινωνία με τις σουδανικές αρχές και προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διαλευκανθούν οι συνθήκες του συμβάντος. «Η κατάσταση περιπλέκεται από το γεγονός ότι η ζώνη συντριβής βρίσκεται στο εμπόλεμο Νταρφούρ», ανέφερε η έκθεση.
Βίντεο από το αεροπορικό δυστύχημα και πλάνα από το αεροπορικό δυστύχημα δείχνουν το αεροσκάφος τυλιγμένο στις φλόγες.
Σύμφωνα με το κανάλι Telegram AviaNews, το αεροπλάνο καταρρίφθηκε νωρίς το πρωί στο Βόρειο Νταρφούρ από σουδανικές παραστρατιωτικές δυνάμεις (Δυνάμεις Ταχείας Αντίδρασης, RRF) κατά λάθος.
Πρόκειται για το αεροσκάφος Il-76T της Airline Transport Incorporation FZC, με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ).
Το αεροσκάφος είναι εγγεγραμμένο στο αεροπορικό μητρώο της Κιργιζίας και συμμετείχε στην παράδοση βοήθειας από τα ΗΑΕ στο Am Djeres στο ανατολικό Τσαντ .
Ο αρχιμηχανικός της Airline Transport Incorporation FZC, Viktor Granov, θα μπορούσε να βρίσκεται στο αεροπλάνο. Επιπλέον, σύμφωνα με δημοσιεύματα σουδανικών μέσων ενημέρωσης, τα έγγραφα του Anton Selivanov βρέθηκαν στο σημείο της συντριβής , αναφέρει η Baza. Σύμφωνα με το Mash , ο δεύτερος Ρώσος είναι ένας 33χρονος μηχανικός αεροσκαφών από τη Μπασκίρια.
Την ίδια στιγμή, η ρωσική πρεσβεία δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τον θάνατο Ρώσων πολιτών.

owl_pic_620_6bc07a4d356c611188ce4372a682803b.jpg
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης