Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κόλαση - Κλείδωσε η συνέντευξη του Trump στον Joe Rogan 11 ημέρες πριν τις αμερικανικές εκλογές

Κόλαση - Κλείδωσε η συνέντευξη του Trump στον Joe Rogan 11 ημέρες πριν τις αμερικανικές εκλογές

Το podcast του Rogan, το οποίο προβάλλεται στο Spotify, είχε 14,5 εκατομμύρια συνδρομητές τον Μάρτιο

Σχετικά Άρθρα
Σύμφωνα με πληροφορίες του Politico, ο Joe Rogan θα φιλοξενήσει τον πρόεδρο Donald Trump την Παρασκευή (25/10/2024) στο ομώνυμο podcast του, The Joe Rogan Experience, το οποίο είναι το νούμερο ένα podcast στον κόσμο.
Επικαλούμενο μια ανώνυμη πηγή, το Politico αναφέρει ότι ο Trump και ο Rogan θα συναντηθούν στο στούντιο του podcaster στο Όστιν του Τέξας για την ηχογραφημένη συνέντευξη, η οποία είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει αστρονομικό αριθμό ακροατών.
Το podcast του Rogan, το οποίο προβάλλεται στο Spotify, είχε 14,5 εκατομμύρια συνδρομητές τον Μάρτιο, σύμφωνα με το Bloomberg News.
Το podcast έχει επίσης 17,5 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, ενώ ο Joe Rogan διαθέτει 19,3 εκατομμύρια followers στο Instagram και 13 εκατομμύρια followers στο Twitter στους προσωπικούς του λογαριασμούς.
Η συνέντευξη της 25ης Οκτωβρίου θα δοθεί μόλις 11 ημέρες πριν από την ημέρα των εκλογών στις 5 Νοεμβρίου και η έκθεση που πιθανώς θα δώσει στον Trump θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ πολύτιμη καθώς ο ίδιος και η Χάρις θα προβάλλουν τα τελευταία επιχειρήματά τους.
Ο Rogan και ο Trump έχουν αλληλεπιδράσει αρκετές φορές σε αγώνες του Ultimate Fighting Championship (UFC), τους οποίους ο Rogan ανακοινώνει συχνά και ο Trump παρακολουθεί τακτικά με τον πρόεδρο του UFC Dana White.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης