Τελευταία Νέα
Διεθνή

Mohsen Rezaei (Στρατηγός Ιράν): Επίδειξη φόβου από το Ισραήλ

Mohsen Rezaei (Στρατηγός Ιράν): Επίδειξη φόβου από το Ισραήλ
«Η επιθετικότητα του Ισραήλ εναντίον του Ιράν οδηγήθηκε περισσότερο από τον φόβο και την επιθυμία να φύγει από το πεδίο της μάχης παρά από την επιθυμία να δείξει δύναμη», τόνισε ο Mohsen Rezaei
Ο γραμματέας του ιρανικού συμβουλίου για τον καθορισμό της πολιτικής σκοπιμότητας και ο πρώην διοικητής του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC, οι επίλεκτες μονάδες των ιρανικών Ενόπλων Δυνάμεων), στρατηγός Mohsen Rezaei, εξέφρασε την άποψη ότι με το χτύπημα του στη δημοκρατία, το Ισραήλ έδειξε τον φόβο και την επιθυμία του να «δραπετεύσει».
«Η επιθετικότητα του Ισραήλ εναντίον του Ιράν οδηγήθηκε περισσότερο από τον φόβο και την επιθυμία να φύγει από το πεδίο της μάχης παρά από την επιθυμία να δείξει δύναμη», τόνισε ο Mohsen Rezaei.
Η ρωσική πρεσβεία στην Τεχεράνη ανέφερε ότι μετά την ισραηλινή επίθεση, η κατάσταση στην πρωτεύουσα και τις μεγάλες πόλεις του Ιράν παραμένει ήρεμη. Ιρανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι κάτοικοι της δημοκρατίας δεν ένιωσαν καμία συνέπεια από τις ισραηλινές επιθέσεις.
Οι κοινωνικές και οικονομικές υποδομές δεν υπέστησαν ζημιές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης