Τελευταία Νέα
Διεθνή

Gallup: Η αποσυσπείρωση των Δημοκρατικών, εκτοξεύει τον Trump – Γυρίζουν την πλάτη στον Biden μετά το αποτυχημένο debate

Gallup: Η αποσυσπείρωση των Δημοκρατικών, εκτοξεύει τον Trump – Γυρίζουν την πλάτη στον Biden μετά το αποτυχημένο debate
Στον δρόμο προς τις εκλογές, δεν δείχνει να αλλάζει κάτι στις ΗΠΑ 
Σχετικά Άρθρα
Η ταύτιση με το Δημοκρατικό Κόμμα έχει πέσει κατακόρυφα στις ΗΠΑ στα χαμηλότερα καταγεγραμμένα επίπεδα,  σύμφωνα με βάση δεδομένων της Gallup.
Όπως αναφέρει η Katharina Buchholz του Statista, ακόμη και πριν από το πρώτο  προεδρικό ντιμπέιτ  με τον σημερινό πρόεδρο Joe Biden και τον αμφισβητία του στις  εκλογές του 2024, Donald Trump, μόνο το 23% των Αμερικανών ερωτηθέντων που ρωτήθηκαν από τον οργανισμό δήλωσαν τον Ιούνιο ότι ταυτίστηκαν ως Δημοκρατικοί.
Αυτό είναι λιγότερο από ποτέ από τότε που ξεκίνησαν οι συνεχείς καταγραφές της έρευνας στον οργανισμό το 2004.
Μια ματιά στα αρχεία της Gallup για τα προηγούμενα χρόνια δείχνει ότι οι Δημοκρατικοί είχαν ως επί το πλείστον ένα πόδι προς τα πάνω όσον αφορά τον προσδιορισμό του κόμματος. 
Αυτό ίσχυε τόσο τον Ιούνιο του 2016, έτος εκλογής του Trump, όσο και καθ' όλη τη διάρκεια της προεδρίας του.
Μόλις το 2022, ενώ ο Biden ήταν ήδη στην εξουσία, οι Ρεπουμπλικάνοι πρόλαβαν και τελικά ξεπέρασαν τους Δημοκρατικούς σε μερικούς μήνες, για παράδειγμα τον Ιούνιο του 2024.
Ο Biden έχει δεχτεί έντονη κριτική για την απόδοσή του στο ντιμπέιτ –συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του κόμματός του– επειδή μιλούσε κατά καιρούς ασυνάρτητα και μπερδεμένα.
Το ποτάμι όμως πίσω δεν γυρνά.
Έρχεται ξανά η ώρα του Trump, όπως δείχνουν όλα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης