Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αιφνιδιαστική παρέμβαση Biden σε συνεδρίαση Δημοκρατικών: Κανείς δεν με πετάει εκτός της κούρσας - Θα πάω μέχρι τέλους

Αιφνιδιαστική παρέμβαση Biden σε συνεδρίαση Δημοκρατικών: Κανείς δεν με πετάει εκτός της κούρσας - Θα πάω μέχρι τέλους
«Επιτρέψτε μου να το πω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ — όσο πιο απλά και ξεκάθαρα μπορώ: είμαι στην κούρσα… κανείς δεν με πετάει έξω» διαμηνύει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden παρενέβη αιφνιδιαστικά σε μια τηλεδιάσκεψη με το προσωπικό της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών από όπου προσπάθησε να διασκεδάσει το δυσμενές κλίμα εναντίον του στο κόμμα, καθώς διεμήνυσε ότι δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από την προεδρικη κούρσα .
Εν μέσω καταιγιστικών ρεπορτάζ ότι ο Biden σκέφτεται σοβαρά την παραίτηση από την προεκλογική μάχη, ο πρόεδρος δήλωσε ότι «θέλει να το πάει μέχρι τέλους», αν και παραδέχτηκε ότι η τηλεμαχία του με τον πρώην πρόεδρο Donald Trump έβλαψε την εικόνα του, όπως μετέφεραν στο Poltico ανώνυμα στελέχη που μετείχαν στην εν λόγω τηλεδιάσκεψη.
«Επιτρέψτε μου να το πω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ — όσο πιο απλά και ξεκάθαρα μπορώ: είμαι στην κούρσα… κανείς δεν με πετάει έξω. Δεν φεύγω. Είμαι σε αυτόν τον αγώνα μέχρι το τέλος και θα κερδίσουμε», τόνισε σχετικά ο υπουψήφιος των Δημοκρατικών.
Η σθεναρότητα και η αποφασιστικότητα του Biden, εξέπληξε τους συμμετέχοντες στην τηλε-συνεδρίαση, ιδίως σε σχέση με την απογοητευτική εικόνα του στο debate, τονίζει το Politico.
Από την πλευρά της, η αντιπρόεδρος Kamala Harris, η οποιά ακούγεται ως η πλέον πιθανή αντικαταστάτρια του πρόεδρου -σε περίπτωση πρόωρης απόσυρσής του-. καθόταν δίπλα στον Biden κατά τη διάρκεια βιντεοκλήση.
«Δεν θα υποχωρήσουμε», διεμήνυσε η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.
«Θα ακολουθήσουμε το παράδειγμα του προέδρου μας. Θα παλέψουμε και θα νικήσουμε», πρόσθεσε.
Ο πρόεδρος ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν στην εκστρατεία του και τους υπενθύμισε τι διακυβεύεται.
«Δεν υπάρχει κανένας με τον οποίο θα προτιμούσα να είμαι σε αυτή τη μάχη περισσότερο, από εσάς», είπε στα στελέχη προσπαθώντας να ... ανεβάσει την ψυχολογία του επιτελείου του.
«Ας ανασκουμπωθούμε λοιπόν. Ας το κάνουμε αυτό. Εσείς, εγώ, ο αντιπρόεδρος. Μαζί.», κατέληξε. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης