Τελευταία Νέα
Κοινωνία

20 χρόνια μετά το Πειρατικό: Ο Μητσοτάκης υποδέχθηκε τους Θρύλου της Εθνικής από το Euro 2004

20 χρόνια μετά το Πειρατικό: Ο Μητσοτάκης υποδέχθηκε τους Θρύλου της Εθνικής από το Euro 2004
Οι παίκτες της Εθνικής προσέφεραν στον πρωθυπουργό αναμνηστική φανέλα
Σχετικά Άρθρα
O Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε την Πέμπτη (4/7/2024), με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 ετών από την ανάδειξη της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου ως Πρωταθλήτριας Ευρώπης το 2004, με τους μεγάλους πρωταγωνιστές που έγραψαν τη «χρυσή» σελίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Πορτογαλίας.
«Είκοσι χρόνια μετά, μας κάνετε υπερήφανους», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ομοσπονδιακό προπονητή Otto Rehhagel, τον βοηθό του, Γιάννη Τοπαλίδη, και τους παίκτες της ομάδας που, σαν σήμερα, πριν από ακριβώς 20 χρόνια, κατέκτησε την κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι συνθήκες στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι προσπάθειες αντιμετώπισης φαινομένων οπαδικής βίας.
«Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, η οποία νομίζω ότι για πρώτη φορά αποδίδει, να βάλουμε σε τάξη το θέμα της βίας στα γήπεδα.
Πήραμε πολύ δύσκολες αποφάσεις, “φάγαμε πολύ ξύλο” όταν κλείσαμε τα γήπεδα, αλλά η εντύπωση την οποία έχω είναι ότι η επιστροφή στα γήπεδα έγινε με άλλες συνθήκες από αυτές που επικρατούσαν όταν έκλεισαν», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Ποιοι συμμετείχαν

Οι παίκτες της Εθνικής προσέφεραν στον πρωθυπουργό αναμνηστική φανέλα με τις υπογραφές τους και τον προσκάλεσαν στον φιλικό αγώνα που θα δώσουν με την UEFA All-Stars, ομάδα επιλέκτων των ευρωπαϊκών γηπέδων, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θρίαμβο της Ελλάδας, στη γενέτειρα του Otto Rehhagel, το Έσεν της Γερμανίας, στις 11 Ιουλίου.
Στη συνάντηση συμμετείχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Αντώνης Νικοπολίδης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Τάκης Φύσσας, Κώστας Κατσουράνης, Άγγελος Μπασινάς, Γιώργος Καραγκούνης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Βασίλης Τσιάρτας, Νίκος Νταμπίζας, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Κώστας Χαλκιάς, Γιάννης Γκούμας, Στέλιος Βενετίδης, Βασίλης Λάκης και Φάνης Κατεργιαννάκης.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης