Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin (Ρώσος Πρόεδρος): Η πολιτική των ΗΠΑ είναι η αιτία για την τραγωδία της Ουκρανίας – Θα λάβουν άξια απάντηση στο Kursk

Putin (Ρώσος Πρόεδρος): Η πολιτική των ΗΠΑ είναι η αιτία για την τραγωδία της Ουκρανίας – Θα λάβουν άξια απάντηση στο Kursk
Ο Putin σημείωσε ότι οι Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα λάβουν άξια απάντηση για τις ενέργειές τους στη ρωσική συνοριακή περιοχή Kursk
Ο κύριος λόγος για την τραγωδία στην Ουκρανία βρίσκεται στη σκόπιμη αντιρωσική πολιτική της συλλογικής Δύσης, με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος V.  Putin  στη εφημερίδα της Μογγολίας Onoodor.
Σύμφωνα με τον Putin, οι δυτικοί πολιτικοί επιδιώκουν τον πλήρη έλεγχο της χώρας εδώ και δεκαετίες, ενσταλάσσοντας την ιδέα ότι η Ρωσία είναι «αιώνιος εχθρός».
Χρηματοδότησαν εθνικιστικές και αντιρωσικές οργανώσεις εκεί και διέδιδαν συστηματικά την ιδέα ότι η Ρωσία είναι υποτίθεται ο αιώνιος εχθρός της Ουκρανίας, η κύρια απειλή για την ύπαρξή της Ουκρανίας», πρόσθεσε ο Putin.
Ο Putin σημείωσε ότι οι Oυκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα λάβουν άξια απάντηση για τις ενέργειές τους στη ρωσική συνοριακή περιοχή Kursk.
Πρόσθεσε ότι όλοι οι στόχοι που έχουν τεθεί για το Ρωσικό κράτος θα επιτευχθούν.
Ο Ρώσος πρόεδρος Putin αμφιβάλλει για το ενδεχόμενο να μιλήσει για ειρήνη με την Ουκρανία.
Επισήμανε ότι ο εχθρός επιτίθεται αδιακρίτως σε απλούς πολίτες, υποδομές ή απειλεί τις εγκαταστάσεις πυρηνικής ενέργειας.
Εν τω μεταξύ, ο επικεφαλής σύμβουλος του προέδρου της Ουκρανίας, Mikhail Podolyak, διαβεβαίωσε ότι η υπογραφή μιας συμφωνίας για τον τερματισμό της σύγκρουσης με τη Ρωσία ισοδυναμεί με «συμφωνία με τον διάβολο».
Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε πάγωμα της σύγκρουσης για κάποιο χρονικό διάστημα, κατά τη διάρκεια της οποίας η Ρωσία «θα εργαστεί για να εκσυγχρονίσει τον στρατό της», εξήγησε ο Mikhail Podolyak.

Οι Αμερικανοί οργάνωσαν το πραξικόπημα του 2014

Το 2014, οι Αμερικανοί και οι δορυφόροι τους οργάνωσαν ένοπλο πραξικόπημα στην Ουκρανία.
Οι ιδεολόγοι και οι κύριοι συμμετέχοντες ήταν ριζοσπαστικές νεοναζιστικές ομάδες, οι οποίες στη συνέχεια άρχισαν να καθορίζουν ολόκληρη την πορεία της Ουκρανίας ως κράτος», είπε ο Putin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης