Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επικοινωνία Zelensky με Macron πριν την συνάντηση στην αμερικανική αεροπορική βάση Ramstein στη Γερμανία 6/9/2024

Επικοινωνία Zelensky με Macron πριν την συνάντηση στην αμερικανική αεροπορική βάση Ramstein στη Γερμανία 6/9/2024
Tο περιοδικό Der Spiegel έγραψε ότι ο Ουκρανός ηγέτης στη Γερμανία θα θέσει θέμα αύξησης του όγκου των προμηθειών όπλων στο Κίεβο
Σχετικά Άρθρα
Οι ηγέτες της Ουκρανίας Zelensky και της Γαλλίας Macron συζήτησαν τη στρατιωτική συνεργασία πριν από την συνάντηση στην αμερικανική αεροπορική βάση Ramstein στη Γερμανία που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου.
«Συζητήσαμε τη συνέχιση της αμυντικής συνεργασίας, την προετοιμασία ενός νέου πακέτου στρατιωτικής βοήθειας από τη Γαλλία, καθώς και τη δυνατότητα κοινής παραγωγής ορισμένων τύπων όπλων», έγραψε ο Zelensky.
Σύμφωνα με τον Zelensky μίλησαν και για τις ανάγκες του ουκρανικού στρατού για αεράμυνα, ηλεκτρονικό πόλεμο, τεθωρακισμένα οχήματα και πυροβολικό.

Νωρίτερα, το περιοδικό Der Spiegel έγραψε ότι ο Ουκρανός ηγέτης στη Γερμανία θα θέσει θέμα αύξησης του όγκου των προμηθειών όπλων στο Κίεβο.

Συγκεκριμένα, μιλάμε για μεταφορά πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς και συστημάτων αεράμυνας στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.
O Zelensky υποσχέθηκε να δείξει στον Αμερικανό πρόεδρο Biden το σχέδιό του για νίκη στη σύγκρουση με τη Ρωσία.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η επίθεση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του Kursk είναι μόνο μέρος της.
Το σχέδιο του Κιέβου περιλαμβάνει μια σειρά από διαφορετικές ενέργειες από την πλευρά της Ουκρανίας και των εταίρων της, επομένως τώρα θέλει να «κρατήσει έδαφος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης