Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Νέα Skoda Kamiq & Scala σε νέες τιμές πώλησης

tags :
Νέα Skoda Kamiq & Scala σε νέες τιμές πώλησης
Η Skoda Auto παρουσίασε τις ανανεωμένες εκδόσεις των δημοφιλών compact μοντέλων της, Scala και Kamiq, τα οποία υπόσχονται να συνεχίσουν την επιτυχημένη τους πορεία με σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχεδιασμό, τεχνολογία και απόδοση
Αυτά τα δύο μοντέλα, τα οποία βασίζονται στην πλατφόρμα MQB-A0, συνδυάζουν τον σπορ χαρακτήρα του Scala με την αυξημένη SUV παρουσία του Kamiq, προσφέροντας στους οδηγούς ακόμη πιο πλούσιες επιλογές.
Και τα δύο μοντέλα υιοθετούν έναν πιο δυναμικό και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, με νέα μπροστινά και πίσω φώτα, ενώ για πρώτη φορά προσφέρονται προαιρετικά προβολείς LED Matrix. Στο πίσω μέρος, τα μοντέλα διαθέτουν ηλεκτρική πόρτα αποσκευών με το «εικονικό πεντάλ» για εύκολο άνοιγμα, ενώ οι νέες ζάντες και τα χρώματα προσθέτουν επιπλέον στυλιστικές επιλογές.
Στο εσωτερικό, οι αλλαγές περιλαμβάνουν την εισαγωγή έξι διαφορετικών Design Selections που συνδυάζουν βιώσιμα υλικά και νέες διακοσμητικές επενδύσεις. Η ψηφιακή οθόνη 8 ιντσών αποτελεί πλέον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ προσφέρονται και πολλές νέες Simply Clever λύσεις, όπως το Phone Box για ασύρματη φόρτιση και οι πρόσθετες θύρες USB-C (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης