Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Το νέο Audi Q5 έχει μέχρι και ντίζελ

tags :
Το νέο Audi Q5 έχει μέχρι και ντίζελ
Το νέο Audi Q5 θα κατασκευάζεται στο Μεξικό μέχρι να δώσει τη σκυτάλη στο πλήρες ηλεκτρικό μοντέλο το 2033. Αναμένεται στο πρώτο εξάμηνο του 2025, με τις τιμές στη Γερμανία να ξεκινούν από 52.300 ευρώ
Το νέο Q5, που αποτέλεσε το 17% των παγκόσμιων πωλήσεων της Audi το περασμένο έτος (334.480 μονάδες), θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη μετάβαση της μάρκας από τους κινητήρες εσωτερικής καύσης προς την ηλεκτροκίνηση.
Σε αντίθεση με τα νέα A5 saloon και A5 Avant estate, η τρίτη γενιά του Audi Q5 δεν θα διατίθεται με απλό κινητήρα εσωτερικής καύσης. Αντίθετα, η κίνηση θα προέρχεται αρχικά από μια γκάμα ήπιων υβριδικών συστημάτων -δύο βενζινοκινητήρες και έναν diesel- ενώ η γκάμα θα επεκταθεί αργότερα με plug-in υβριδικά.
Το νέο Q5 διαθέτει μια πιο σύγχρονη εξωτερική εμφάνιση, με τη μάσκα Singleframe και τους προβολείς να έχουν μετακινηθεί πιο ψηλά σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, ενώ οι δυναμικές εισαγωγές αέρα ενισχύουν τον σπορτίφ χαρακτήρα του εμπρός μέρους.
Στο πίσω μέρος, οι καθαρές γραμμές και η φωτεινή λωρίδα που ενώνει τα 3D πίσω φώτα προσδίδουν μια μινιμαλιστική αισθητική. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στις φωτεινές υπογραφές, τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος με τα 3D φώτα (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης