Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χλευάζει στο Χ το Ισραήλ το Υπ. Εξωτερικών του Ιράν - «Πράξαμε αυτό που έπρεπε έναντι παρανοϊκών»

Χλευάζει στο Χ το Ισραήλ το Υπ. Εξωτερικών του Ιράν - «Πράξαμε αυτό που έπρεπε έναντι παρανοϊκών»
Δεν θα καθορίσουν το μέλλον της περιοχής οι αλλοδαποί και οι εισβολείς άνευ ταυτότητας, ανέφερε ο Kanaani
Στα όρια της γενικευμένης σύγκρουσης παραμένει η περιοχή της Μέσης Ανατολής, με τις αντεγκλήσεις πλέον να παίρνουν διαφορετική τροπή μεταξύ Ισραήλ και Ιράν.
Λίγες ώρες μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, κατά την οποία εκτιξεύθηκαν 180 βαλλιστικοί πύραυλοι, ο Nasser Kanaani, Ιρανός διπλωμάτης και εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών δημοσίευσε στο Χ (πρώην Twitter) μια φωτογραφία... πρόκληση για την ηγεσία του Ισραήλ.

Μάλιστα, συνόδευσε τη φωτογραφία με μια ανακοίνωση, ότι "με βάση το Άρθρο 51 του Χάρτη των 'Ηνωμένων Εθνών, πράξαμε αποφασιστικά και αποτελεσματικά υπέρ της νόμιμης άμυνας και της υπεράσπισης της ασφάλειας, της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας του Ιράν ενάντια σε εισβολείς και παρανοϊκούς.
Η ικανότητα, η γενναιότητα, η δύναμη και η εξουσία των ένοπλων δυνάμεων της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν και πάνω απ 'όλα η σοφία, η γνώση και η αποφασιστικότητα της ηγεσίας των Ένοπλων Δυνάμεων, αποτελούν πηγή υπερηφάνειας και φήμης για όλους τους Ιρανούς», έγραψε ο Kanaani.
Και συνέχισε:
"Στηριζόμαστε στην ειρήνη και την ασφάλεια της περιοχής και θα δράσουμε αποφασιστικά απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή.
Το ισραηλινό καθεστώς και οι υποστηρικτές του πρέπει να γνωρίζουν ότι η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν ενεργεί αποφασιστικά για ό, τι λέει.
Καμία ανεύθυνη ενέργεια εναντίον της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής ασφάλειας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν δεν θα μείνει αναπάντητη.
Άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι οι Ιρανοί μπορούν να φθάσουν οπουδήποτε επιθυμούν.
Οι κάτοχοι της περιοχής και των αυθεντικών και ριζωμένων λαών της Μέσης Ανατολής θα καθορίσουν το μέλλον, όχι οι αλλοδαποί και οι εισβολείς άνευ ταυτότητας», ανέφερε ο Kanaani.
GY2w0MSXgAAWKSE.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης