Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολάκης: Ο Κασσελάκης είναι και δικό μου λάθος – Τον Τσίπρα τον πίστεψα και έβαλα πλάτη όσοι λίγοι απέναντι στη διαπλοκή

Πολάκης: Ο Κασσελάκης είναι και δικό μου λάθος – Τον Τσίπρα τον πίστεψα και έβαλα πλάτη όσοι λίγοι απέναντι στη διαπλοκή
«Τα σκέπασε όλα η εικόνα της προσωπικής του υπερπροβολής», είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη
Σχετικά Άρθρα
«Είναι και δικό μου λάθος» η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος, παραδέχτηκε ο βουλευτής Χανίων και υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.
«Τον είχα γνωρίσει τον Οκτώβριο του 2022. Τον γνώρισε ο Αλέξης Τσίπρας και τον έβαλε στο ψηφοδέλτιο ως ομογενή» είπε, μιλώντας στην εκπομπή «One Talk».
Για τις ημέρες της ηγεσίας του Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Πολάκης υποστήριξε πως «ούτε πολιτικό επιτελείο έφτιαξε», ενώ «τα σκέπασε όλα η εικόνα της προσωπικής του υπερπροβολής, της ιδιοσυγκρασίας του, του πλούτου».
«Θεωρούσε ότι έτσι θα προχωρούν τα πράγματα» είπε και, μιλώντας για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών ανέφερε πως «δεν μπορεί να χάνει η ΝΔ ένα εκατομμύριο ψήφους και εμείς 300.000».
«Εγώ τον Αλέξη τον πίστεψα ήταν ένας από τους λόγους που πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ κι έβαλα πλάτη όσο λίγοι απέναντι στη διαπλοκή» ανέφερε ο Παύλος Πολάκης για τον πρώην πρωθυπουργό.
«Εγώ με τον Αλέξη διαφώνησα σε πάρα πολλά πράγματα από το 2021 και μετά και φάνηκε το 2023. Όμως, δεν θα στήσω στον τοίχο να πυροβολήσω τον πρώτο άνθρωπο της Αριστεράς μετά τον πόλεμο που είπε “πάμε να κυβερνήσουμε”, σε αντίθεση με το ΚΚΕ».
«Εγώ διαφώνησα με κάποια πράγματα -τα είπα και εντός και εκτός- και για αυτό και τώρα λέω ότι πρέπει να γίνουν τα πράγματα όπως λέμε» κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης