Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εμίρης του Κατάρ: Αυτό που συμβαίνει στην περιοχή είναι γενοκτονία – Ανεξέλεγκτο το Ισραήλ, πρέπει να τιμωρηθεί για τα εγκλήματα

Εμίρης του Κατάρ: Αυτό που συμβαίνει στην περιοχή είναι γενοκτονία – Ανεξέλεγκτο το Ισραήλ, πρέπει να τιμωρηθεί για τα εγκλήματα

Ξεκάθαρος κατά του Ισραήλ ο Εμίρης του Κατάρ

Σχετικά Άρθρα
Ο Εμίρης του Κατάρ Sheikh Tamim bin Hamad Al-Thani δήλωσε την Πέμπτη (3/20/2024) ότι η κρίση στη Μέση Ανατολή είναι μια «συλλογική γενοκτονία» και ότι η χώρα του πάντα προειδοποιούσε για την «ατιμωρησία» του Ισραήλ.
«Έχει γίνει ξεκάθαρο ότι αυτό που συμβαίνει είναι γενοκτονία, εκτός από τη μετατροπή της Λωρίδας της Γάζας σε μια περιοχή ακατάλληλη για ανθρώπινη κατοίκηση, προετοιμάζοντας τον εκτοπισμό», είπε κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής του Διαλόγου Ασιατικής Συνεργασίας στη Ντόχα.
Περισσότεροι από 41.500 Παλαιστίνιοι στη Γάζα έχουν σκοτωθεί στην επίθεση του Ισραήλ στον πολιορκημένο θύλακα από τις 7 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές στην περιοχή που διαχειρίζεται η Hamas.
Αυτή την εβδομάδα, το Ισραήλ εξαπέλυσε χερσαία εισβολή στον Λίβανο κατά του υποστηριζόμενου από το Ιράν λιβανέζικου κινήματος Hezbollah, το οποίο πολεμά το Ισραήλ ως αλληλεγγύη προς τους Παλαιστίνιους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης