Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας κατηγορεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη γι' ανάρμοστη συμπεριφορά

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας κατηγορεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη γι' ανάρμοστη συμπεριφορά
«Όλοι θέλουμε ειρήνη και τα πράγματα να συνεχίσουν καλά, να μην χρειάζεται να μιλάμε για τους διαιτητές. Αλλά ήταν κακό, έτσι δεν είναι;», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής της Φόρεστ μετά τον αγώνα.
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας (FA) κατηγορεί τον ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ Βαγγέλη Μαρινάκη για ανάρμοστη συμπεριφορά μετά την ήττα της ομάδας του από τη Φούλαμ στις 28 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρει σήμερα (3/10) το ΒΒC.
Η FA ισχυρίζεται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμπεριφέρθηκε με «ανάρμοστο» τρόπο γύρω από το τούνελ του «City Ground» μετά το τελικό σφύριγμα.
Ο 57χρονος ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έχει προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου για να απαντήσει.
Η Φόρεστ έχασε με 1-0 και έχασε το αήττητο ξεκίνημά της στη σεζόν αφού ο Ραούλ Χιμένεθ μετέτρεψε το πέναλτι στο 51ο λεπτό για τη Φούλαμ.
Στους φιλοξενούμενους κατακυρώθηκε το πέναλτι αφού ο διαιτητής Τζος Σμιθ κλήθηκε να συμβουλευτεί το VAR.
Ο Σμιθ αποφάσισε από τις επαναλήψεις ότι ο αμυντικός της Φόρεστ Μουρίγιο είχε χτυπήσει τον Αντρέας Περέιρα.
Ο Φόρεστ εξοργίστηκε ακόμη περισσότερο όταν το VAR αποφάσισε εναντίον τους σε αξιώσεις πέναλτι που αφορούσαν τον Άντονι Ελάνγκα και τον Τάιβο Αουόνιγι.
«Όλοι θέλουμε ειρήνη και τα πράγματα να συνεχίσουν καλά, να μην χρειάζεται να μιλάμε για τους διαιτητές. Αλλά ήταν κακό, έτσι δεν είναι;», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής της Φόρεστ, Νούνο Εσπίριτο Σάντο μετά τον αγώνα.
«Ας προσπαθήσουμε να αποφύγουμε να μιλήσουμε για τους διαιτητές και να αφήσουμε σε ησυχία τους διαιτητές. Νομίζω ότι προσπαθούν να βελτιωθούν, αλλά σήμερα δεν ήταν η καλύτερη μέρα», πρόσθεσε.
Η Φόρεστ είναι 10η στον πίνακα της Premier League με εννέα βαθμούς μετά από έξι αγώνες και η επόμενη θα παίξει με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης