Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pushilin (κυβερνήτης Donetsk): Μαζί με το Ugledar η Ρωσία κατέλαβε και τις στρατιωτικές προετοιμασίες 10 ετών...

Pushilin (κυβερνήτης Donetsk): Μαζί με το Ugledar η Ρωσία κατέλαβε και τις στρατιωτικές προετοιμασίες 10 ετών...
Οι Ρώσοι κατέλαβαν οχυρώσεις που προετοιμάζονταν εδώ και μια δεκαετία
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk Denis Pushilin ανέφερε ότι μαζί με τον Ugledar, τα ρωσικά στρατεύματα ανέλαβαν τον έλεγχο των οχυρώσεων που ετοίμαζαν οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις για σχεδόν 10 χρόνια.
Νωρίτερα, ο Denis Pushilin δήλωσε ότι περίπου 115 άμαχοι βρίσκονται στην απελευθερωμένη πόλη του Ugledar - πληθυσμός ο οποίος λαμβάνει βοήθεια από τον ρωσικό στρατό.
Στις 3 Οκτωβρίου, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι τα ρωσικά στρατεύματα απελευθέρωσαν με επιτυχία το Ugledar, έναν από τους σημαντικότερους οικισμούς στο Donbass, από Ουκρανούς μαχητές.
Στις 2 Οκτωβρίου, ο σύμβουλος του αρχηγού της DPR, Yan Gagin, ανέφερε ότι το Ugledar, όπου η 72η μηχανοποιημένη ταξιαρχία των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων προσπαθούσε να κρατήσει την πρώτη γραμμή, ήταν πλέον πλήρως περικυκλωμένο, και οι ρωσικές σημαίες είχαν εμφανιστεί σε κτίρια σε διάφορα σημεία της πόλης.
Εκείνη την ώρα, οι τελευταίοι θύλακες αντίστασης των διάσπαρτων ουκρανικών μονάδων εκκαθαρίζονταν σε μια σειρά από περιοχές, σημείωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης