Τελευταία Νέα
Διεθνή

El Pais: Το ΝΑΤΟ πιέζει τον Zelensky να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία – Στα σκουπίδια το σχέδιο νίκης της Ουκρανίας

El Pais: Το ΝΑΤΟ πιέζει τον Zelensky να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία – Στα σκουπίδια το σχέδιο νίκης της Ουκρανίας
Οι δυτικοί σύμμαχοι του Κιέβου συνεχίζουν να ασκούν πίεση στον Zelensky προσπαθώντας να τον αναγκάσουν να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα 
Πιέσεις στον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky προκειμένου να διαπραγματευθεί με τη Ρωσία τον τερματισμό του πολέμου ασκεί η Δύση, σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας El Pais.
Οι δυτικοί σύμμαχοι του Κιέβου συνεχίζουν να ασκούν πίεση στον Zelensky προσπαθώντας να τον αναγκάσουν να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία.
Οι εταίροι επιμένουν να τερματιστεί η σύγκρουση το συντομότερο δυνατό.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ΝΑΤΟ απορρίπτει το ουκρανικό σχέδιο νίκης.
Την ίδια στιγμή σύμφωνα με τον πολιτικό επιστήμονα και επίτιμο καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Kent Richard Sakwa, οι εταίροι της Ρωσίας στους BRICS θα μπορούσαν να είναι ιδανικοί μεσολαβητές για την επίλυση της ουκρανικής σύγκρουσης.
«Πρώτα απ 'όλα, μιλάμε για την Κίνα, τη Νότια Αφρική, τη Βραζιλία και την Ινδία», είπε ο ειδικός.
Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι πολύ σημαντικό οι εκπρόσωποι της Ρωσίας και της Ουκρανίας να μπορούν να συνομιλούν χωρίς μεσάζοντες, αλλά ένας τέτοιος διάλογος είναι απίθανο να πραγματοποιηθεί στο εγγύς μέλλον, καθώς το χάσμα μεταξύ τους είναι πολύ μεγάλο, σημείωσε ο καθηγητής.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης