Τελευταία Νέα
Διεθνή

IDF: Πάνω από 1.100 επιδρομές στον Λίβανο τις τελευταίες 10 ημέρες – Διαλύθηκαν κρησφύγετα, σήραγγες και αποθήκες όπλων

IDF: Πάνω από 1.100 επιδρομές στον Λίβανο τις τελευταίες 10 ημέρες – Διαλύθηκαν κρησφύγετα, σήραγγες και αποθήκες όπλων

Σύμφωνα με το IDF, ο συντομότερος χρόνος για να πραγματοποιηθεί ένα χτύπημα από τη στιγμή που τα επίγεια στρατεύματα ειδοποίησαν ήταν επτά λεπτά

Σχετικά Άρθρα
Η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία έχει εξαπολύσει περισσότερες από 1.100 αεροπορικές επιδρομές στο νότιο Λίβανο, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε συντονισμό με χερσαίες δυνάμεις, εν μέσω μιας συνεχιζόμενης επίθεσης κατά της Hezbollah που ξεκίνησε στα τέλη του περασμένου μήνα, όπως ανακοίνωσε ο στρατός.
Αυτές οι αεροπορικές επιδρομές, που πραγματοποιήθηκαν από μαχητικά αεροσκάφη, επιθετικά ελικόπτερα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη, διευθύνονται από τη Μονάδα Συνεργασίας 5620 της IAF, η οποία συντονίζει τις επιχειρήσεις μεταξύ της IAF και των χερσαίων δυνάμεων κατά τη διάρκεια ελιγμών.
Οι στόχοι περιελάμβαναν κρησφύγετα ενόπλων της Hezbollah, αποθήκες όπλων, σήραγγες και θέσεις παρατήρησης και ελεύθερου σκοπευτή.
Σύμφωνα με το IDF, ο συντομότερος χρόνος για να πραγματοποιηθεί ένα χτύπημα από τη στιγμή που τα επίγεια στρατεύματα το κάλεσαν ήταν επτά λεπτά και ο πλησιέστερος στόχος στις δυνάμεις ήταν περίπου 50 μέτρα μακριά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης