Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ruslan Muzychuk (Εθνική Φρουρά Ουκρανίας): Οι Ρωσικές δυνάμεις εντείνουν τις μηχανοκίνητες επιθέσεις σε όλο το μέτωπο

Ruslan Muzychuk (Εθνική Φρουρά Ουκρανίας): Οι Ρωσικές δυνάμεις εντείνουν τις μηχανοκίνητες επιθέσεις σε όλο το μέτωπο
Ο Muzychuk δήλωσε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις απέκρουσαν πρόσφατα αρκετές ρωσικές μηχανοκίνητες επιθέσεις μεγέθους διμοιρίας στα ανατολικά προάστια του Selydove (νοτιοανατολικά του Pokrovsk)
Οι ρωσικές δυνάμεις εντείνουν περαιτέρω τις μηχανοκίνητες επιθέσεις στη δυτική περιφέρεια του Donetsk δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ουκρανικής Εθνικής Φρουράς Ruslan Muzychuk.
Επίσης τόνισε ότι οι ρωσικές δυνάμεις αύξησαν πρόσφατα τη χρήση τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού και αρμάτων μάχης σε επιθέσεις στις κατευθύνσεις Pokrovsk και Kurakhove.
Ο Muzychuk δήλωσε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις απέκρουσαν πρόσφατα αρκετές ρωσικές μηχανοκίνητες επιθέσεις μεγέθους διμοιρίας στα ανατολικά προάστια του Selydove (νοτιοανατολικά του Pokrovsk).
Μια ουκρανική ταξιαρχία που ενεργούσε στην κατεύθυνση του Kurakhove ανέφερε στις 17 Οκτωβρίου ότι οι ρωσικές δυνάμεις διεξήγαγαν μια μηχανοκίνητη επίθεση κοντά στην Kostyantynivka (νοτιοδυτικά της πόλης Donetsk).
Το γεωγραφικό υλικό που δημοσιεύτηκε στις 18 Οκτωβρίου δείχνει ότι οι ουκρανικές δυνάμεις απέκρουσαν πρόσφατα μια ρωσική μηχανοκίνητη επίθεση μεγέθους τάγματος κοντά στο Maksymilyanivka (ανατολικά του Kurakhove).
Επίσης επίθεση υπήρξε στο Selydove…

Έρχεται η λασπώδης περίοδος στο Ουκρανικό έδαφος… οι Ρώσοι έτοιμοι για μεγάλες μηχανοκίνητες επιθέσεις

Ρωσικές και ουκρανικές πηγές ανέφεραν πρόσφατα επιδείνωση των συνθηκών εδάφους σε όλη την πρώτη γραμμή στην Ουκρανία, και η άφιξη ή η επικείμενη άφιξη λασπωμένων συνθηκών εδάφους είναι πιθανό να ωθήσει τη ρωσική στρατιωτική διοίκηση να εντείνει τις μηχανοκίνητες επιθετικές επιχειρήσεις στη δυτική Περιφέρεια του Donetsk.
Στόχος είναι η προέλαση σε ανοιχτά πεδία πριν από την έναρξη των εποχικών βροχερών καιρικών συνθηκών και των συνθηκών λασπώδους εδάφους και να επιτρέψει στις ρωσικές δυνάμεις να εδραιώσουν τις θέσεις τους προετοιμάζοντας μελλοντικές επιθετικές επιχειρήσεις τους επόμενους μήνες.
Οι λασπώδεις συνθήκες εδάφους πιθανότατα θα περιορίσουν τους ελιγμούς του ρωσικού πεζικού και τη χρήση μοτοσυκλετών και άλλων μικρών τροχοφόρων οχημάτων από τις ρωσικές δυνάμεις κατά μήκος της πρώτης γραμμής.
Οι ρωσικές δυνάμεις μπορεί να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν με μεγαλύτερη επιτυχία οχήματα ιχνηλασίας (οι σοβιετικές εκδόσεις των οποίων έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σε τέτοιες συνθήκες) σε συνθήκες λασπώδους εδάφους και οι συνθήκες λασπώδους εδάφους μπορεί να παρακινήσουν τις ρωσικές δυνάμεις να χρησιμοποιήσουν τεθωρακισμένα οχήματα και άρματα μάχης στη θέση των μικρότερων τροχοφόρων οχημάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης