Τελευταία Νέα
Διεθνή

Xi: Σε ετοιμότητα για αποτροπή ή επίθεση τα στρατηγικά πυραυλικά συστήματα της χώρας

Xi: Σε ετοιμότητα για αποτροπή ή επίθεση τα στρατηγικά πυραυλικά συστήματα της χώρας
Ο πρόεδρος Xi επισκέφτηκε ταξιαρχία, η οποία είναι εγκατεστημένο ένα στρατηγικό πυραυλικό σύστημα και πραγματοποίησε ομιλία
Ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping προέτρεψε τις μονάδες που διαχειρίζονται τα στρατηγικά πυραυλικά συστήματα της χώρας να ενισχύσουν τις αποτρεπτικές και επιθετικές ικανότητές τους και να εκπληρώσουν αποφασιστικά τα καθήκοντα που τους έχουν ανατεθεί από το Κόμμα και τον λαό.
Ο XI, επίσης γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας και πρόεδρος της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής, έκανε τις παρατηρήσεις κατά την επιθεώρηση μιας ταξιαρχίας της Πυραυλικής Δύναμης του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού της Κίνας .
Ο Xi επισκέφτηκε ταξιαρχία, η οποία είναι εγκατεστημένο ένα στρατηγικό πυραυλικό σύστημα και έχει ιστορία άνω των 50 ετών, το πρωί της Πέμπτης (17/10).
Από το 18ο Εθνικό Συνέδριο του ΚΚΚ το 2012, η ταξιαρχία ενίσχυσε την εκπαίδευσή της σε πραγματικές συνθήκες μάχης και ολοκλήρωσε μια σειρά από μεγάλα γυμνάσια.
Στη συνέχεια, ο Xi πήγε στο πεδίο εκπαίδευσης της ταξιαρχίας, όπου έμαθε για τις τακτικές και τεχνικές επιδόσεις του νεοεισαχθέντος οπλισμού και εξοπλισμού της ταξιαρχίας και εξέτασε την εκπαίδευσή της στη λειτουργία των όπλων.
Ενθάρρυνε τους αξιωματικούς και τους στρατιώτες της ταξιαρχίας να έχουν ασκούν καλή διοίκηση και να χρησιμοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τα όπλα που είχαν στα χέρια τους και να ανταποκρίνονται στην εμπιστοσύνη του Κόμματος και του λαού.
Αργότερα, ενημερώθηκε για το έργο της ταξιαρχίας και έκανε ομιλία όπου τόνισε τη σημασία της διατήρησης της απόλυτης ηγεσίας του Κόμματος στις ένοπλες δυνάμεις και της ενίσχυσης της δομής του κόμματος σε πρωτογενές επίπεδο.
Ο Xi ζήτησε να καταβληθούν προσπάθειες για την εντατικοποίηση της εκπαίδευσης των στρατευμάτων και την ενίσχυση της ετοιμότητας μάχης σε όλους τους τομείς και τη βελτίωση των μαχόμενων δυνατοτήτων, ώστε να διαφυλαχθούν αποτελεσματικά η εθνική στρατηγική ασφάλεια και τα βασικά συμφέροντα.
Τονίζει επίσης την ανάγκη ενίσχυσης της στοχευμένης εκπαίδευσης με νέο εξοπλισμό, νέες δεξιότητες και νέες μεθόδους μάχης, βελτίωση της υποστήριξης και συστηματική ενίσχυση των δυνατοτήτων μάχης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης