Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καιρός: Έρχεται μίνι καύσωνας - Ποιες μέρες ο υδράργυρος θα χτυπήσει 36άρια

Καιρός: Έρχεται μίνι καύσωνας - Ποιες μέρες ο υδράργυρος θα χτυπήσει 36άρια
Η μέση θερμοκρασία αύριο Παρασκευή θα φθάσει τους 31 βαθμούς, το Σάββατο τους 33 και την Κυριακή τους 35 βαθμούς

Για άνοδο της θερμοκρασίας σε αρκετά υψηλά επίπεδα τις επόμενες μέρες κάνει λόγο ο προγνώστης καιρού, Σάκης Αρναούτογλου.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, η θερμοκρασία το διήμερο Δευτέρας 3 και Τρίτης 4 Ιουνίου αναμένεται να φθάσει και να ξεπεράσει τους 36 βαθμούς Κελσίου.
Πιο συγκεκριμένα, η μέση θερμοκρασία αύριο Παρασκευή θα φθάσει τους 31 βαθμούς, το Σάββατο τους 33 και την Κυριακή τους 35 βαθμούς. Η Δευτέρα και η Τρίτη αναμένονται να είναι οι πιο ζεστές ημέρες με μέση θερμοκρασία 36 βαθμούς, ενώ την Τετάρτη θα κυμανθεί στους 35 βαθμούς. Στη δυτική και νότια ηπειρωτική Ελλάδα, όπως και στην Αττική και στην Κρήτη, η θερμοκρασία μάλιστα θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη μακριά από τη θάλασσα.
Αντίστοιχα, στις ορεινές περιοχές η θερμοκρασία θα είναι 3 με 6 βαθμούς χαμηλότερη (π.χ. 500 - 1.000 μέτρα υψόμετρο), ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές και στα νησιά 3-5 βαθμούς χαμηλότερα, αλλά με πιο αυξημένη υγρασία.

Καιρός: Έρχεται μίνι καύσωνας - Ποιες μέρες ο υδράργυρος θα χτυπήσει 36άρια - Πρόγνωση Αρναούτογλου

Αναλυτικά η ανάρτηση Αρναούτογλου:

"Η μέση θερμοκρασία στα πεδινά ηπειρωτικά έως και τις 5/6 με μια μόνο ματιά για να μη χάνετε τον...καιρό σας !

Σας ευχαριστώ όλες / όλους πάρα πολύ για τις συγκινητικές ευχές σας όσον αφορά στην υποψηφιότητα μου ως Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ / ΚΙΝΑΛ!

Μετά τις 30 Μαίου περιορίζεται σημαντικά η αστάθεια στα ηπειρωτικά και η χώρα εισέρχεται σε φάση σταδιακής και κατά τόπους αισθητής ανόδου της θερμοκρασίας.

Παρακαλώ κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση για να υπολογίστε τη θερμοκρασία στην περιοχή σας καθώς αυτή θα διαφέρει από τόπο σε τόπο!

Για ότι νεότερο θα υπάρξει φυσικά ενημέρωση από τη σελίδα μου!

Καλημέρα σε όλες και σε όλους

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου".

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης