Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συνταξιούχος εισαγγελέας σε Καρυστιανού – «Μην πείτε το όνομά μου γιατί τους φοβάμαι»

Συνταξιούχος εισαγγελέας σε Καρυστιανού – «Μην πείτε το όνομά μου γιατί τους φοβάμαι»
Στην παρέμβασή της η «μητέρα των Τεμπών» αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με έναν συνταξιούχο εισαγγελέα που της τηλεφώνησε για να της εκφράσει την στήριξή του στην αδιάκοπη προσπάθεια όσων έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους στο έγκλημα στα Τέμπη
Μια αποκάλυψη που αποδεικνύει γιατί ο αγώνας των συγγενών των 57 θυμάτων στα Τέμπη για δικαιοσύνη είναι τόσο δύσκολος και αντιμετωπίζει τόσα προσκόμματα, έκανε η Μαρία Καρυστιανού σε εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, όπου μαζί με τον Παύλο Ασλανίδη μίλησαν για τον σύλλογο συγγενών θυμάτων Τεμπών και το πώς δημιουργήθηκε.
Στην παρέμβασή της η «μητέρα των Τεμπών» αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με έναν συνταξιούχο εισαγγελέα που της τηλεφώνησε για να της εκφράσει την στήριξή του στην αδιάκοπη προσπάθεια όσων έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους στο έγκλημα στα Τέμπη. Της έδωσε μάλιστα και πληροφορίες, αλλά της ζήτησε να μην αποκαλύψει το όνομά του.
«Πριν λίγες μέρες, ήμουν στην Αθήνα, είχα κάποιες συναντήσεις με δικηγόρους. Κάποια στιγμή χτυπάει το τηλέφωνο, είναι ένα σταθερό, από κάποια περιφερειακή πόλη. Μετά μου είπε ο άνθρωπος. Ήταν ένας συνταξιούχος εισαγγελέας. Αφού μου είπε "συνεχίστε, είμαστε μαζί σας" και μου έδωσε κάποιες πληροφορίες, ξέρετε πώς έκλεισε το τηλέφωνο; "Σας παρακαλώ μην πείτε τίποτα γιατί τους φοβάμαι. Θα σας βοηθήσω όπως θέλετε αλλά μην αναφέρετε το όνομα μου γιατί τους φοβάμαι!"» τόνισε η πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών.
Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη ενόχλησε στέλεχος της ΝΔ, που εξαπέλυσε χυδαία επίθεση στη Μαρία Καρυστιανού, με αήθεις χαρακτηρισμούς περί εργαλειοποίησης του θανάτου της κόρης της για την προσωπική της ανέλιξη. Η Μαρία Καρυστιανού έδωσε ηχηρή απάντηση, καταγγέλλοντας άδικη και αισχρή επίθεση τόσο προς το πρόσωπό της όσο και προς Σύλλογο Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης