Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πύρινα μέτωπα σε Μεγαλόπολη και Αργολίδα - Εκκενώσεις περιοχών - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Πύρινα μέτωπα σε Μεγαλόπολη και Αργολίδα - Εκκενώσεις περιοχών - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Σχετικά με την πυρκαγιά στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολιτική Προστασία, ξεκίνησε κοντά στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ
Μεγάλα είναι τα πύρινα μέτωπα σε Μεγαλόπολη Αρκαδίας και Λύρκεια Αργολίδας. Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και στις δύο περιπτώσεις είναι μεγάλη, ενώ έχουν «σηκωθεί» και εναέρια μέσα.
Ειδικότερα, στους κατοίκους των οικισμών Δούκα Βρύση και Κεφαλόβρυσο Αργολίδας, εστάλη μήνυμα από το 112 καλώντας τους να απομακρυνθούν από αυτούς και να κατευθυνθούν προς Λύρκεια. Συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρει: «Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε στις περιοχές Δούκα Βρύση και Κεφαλόβρυσο Αργολίδας απομακρυνθείτε προς Λύρκεια. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».
Σχετικά με την πυρκαγιά στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολιτική Προστασία, ξεκίνησε κοντά στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ. Στο σημείο επιχειρούν 44 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 12 οχήματα και από αέρος 6 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.
Αναφορικά με την πυρκαγιά στην Λύρκεια Αργολίδας, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στο Λύρκειο όρος που βρίσκεται πάνω από τον οικισμό. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 οχήματα και από αέρος 1 αεροσκάφος και 3 ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης