Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Το WienerAI φτάνει τα 7 εκατομμύρια δολάρια χάρη στο καινοτόμο του AI Trading Bot

tags :
Το WienerAI φτάνει τα 7 εκατομμύρια δολάρια χάρη στο καινοτόμο του AI Trading Bot

Το WienerAI πρόκειται για ένα ERC-20 κρυπτονόμισμα το οποίο διατίθεται στο κοινό μέσω προπώλησης. Η τιμή του αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 0,000725 δολάρια, ωστόσο αναμένεται να ανέβει σε περίπου μία ημέρα, στο επόμενο δηλαδή στάδιο του presale.

 

Το WienerAI ($WAI) αποτελεί ένα καινοτόμο κρυπτονόμισμα το οποίο συνδυάζει τα meme και την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης για να προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε όλους τους επενδυτές του. Με την προπώλησή του να έχει ξεπεράσει ήδη τα 7 εκατομμύρια δολάρια, πολλού αναλυτές μιλούν για το επόμενο crypto coin που θα εκτοξευτεί.

Αγορά WienerAI ($WAI)

Λεπτομέρειες για την προπώληση του WienerAI

Το WienerAI πρόκειται για ένα ERC-20 κρυπτονόμισμα το οποίο διατίθεται στο κοινό μέσω προπώλησης. Η τιμή του αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 0,000725 δολάρια, ωστόσο αναμένεται να ανέβει σε περίπου μία ημέρα, στο επόμενο δηλαδή στάδιο του presale.

Με την αυξανόμενη αυτή τιμολόγηση, το έργο έχει δημιουργήσει ένα συναίσθημα FOMO στην κοινότητα, κάνοντας τους επενδυτές να βιαστούν να προλάβουν όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή αγοράς. Με έναν στρατηγικά σχεδιασμένο οδικό χάρτη και σχέδια για καταχώρηση σε κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, το WienerAI θέλει να καταστεί ένα από τα καλύτερα κρυπτονομίσματα για το 2024, αξιοποιώντας για τον σκοπό αυτό τα αστεία memes και τις τεχνολογικές καινοτομίες AI.

Ο συνδυασμός της τεχνητής νοημοσύνης και των memes

Το 2024, δύο τάσεις φαίνεται να κυριαρχούν τον χώρο των κρυπτονομισμάτων και δεν είναι άλλες από την τεχνητή νοημοσύνη και τα meme coins. Η κοινότητα crypto έχει δείξει μια αυξανόμενη προτίμηση για τα έργα που εμπλουτίζονται με τεχνητή νοημοσύνη, γεγονός που αποδεικνύεται από μια ανάπτυξη 71,6% των 10 κορυφαίων κρυπτονομισμάτων με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη.

Επιπρόσθετα, τα κρυπτονομίσματα meme που βασίζονται στο Dogecoin ($DOGE) και γενικά τον σκύλο Shiba Inu, έχουν επίσης σημειώσει σημαντικά κέρδη, με τα 10 καλύτερα meme coins να επιτυγχάνουν μια εκπληκτική μέση αύξηση 1.834,22%.

Με λίγα λόγια, οι δύο αυτές τάσεις της αγοράς ακολουθούν τα χνάρια προηγούμενων δημοφιλών τάσεων, όπως το DeFi και τα παιχνίδια play-to-earn (P2E). Έτσι, το WienerAI, με το AI trading bot και την αξιολάτρευτη μασκότ του σκύλου wiener, συνδυάζει τις δύο αυτές τάσεις οι οποίες έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ολόκληρης της κοινότητας κρύπτο.

Αναλυτικές πληροφορίες για το Ai trading bot του WienerAI

Η WienerAI ετοιμάζεται να λανσάρει ένα προηγμένο bot συναλλαγών που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και το οποίο υπόσχεται να απλοποιήσει τις συναλλαγές για τους επενδυτές. Αυτό το bot θα χρησιμοποιεί τεχνολογία πρόβλεψης AI για τον εντοπισμό των βέλτιστων συναλλαγών και θα προτείνει τα καλύτερα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια (DEX) για να εξασφαλιστούν οι μέγιστες αποδόσεις των επενδύσεων.

Επιπλέον, το εργαλείο αυτό προσφέρει μια ολοκληρωμένη ανάλυση της αγοράς, επιτρέποντας στους επενδυτές να μαθαίνουν και να βελτιώσουν τις στρατηγικές τους. Τέλος, οι χρήστες του AI trading bot μπορούν να εισάγουν ερωτήματα στη διεπαφή συνομιλίας του WienerAI, παρόμοια με το ChatGPT, για να βρίσκουν τις καλύτερες ευκαιρίες διαπραγμάτευσης.

https://twitter.com/WienerDogAI/status/1800560959544840586

Σε σύγκριση με ανταγωνιστές όπως το Floki ($FLOKI), το WienerAI φαίνεται να έχει ένα σημαντικό προβάδισμα. Το ρομπότ συναλλαγών του Floki διαθέτει χειροκίνητες επιλογές αγοράς και πώλησης, ένα σύστημα παρακολούθησης χαρτοφυλακίου και ασφαλή προστασία πορτοφολιού, προσβάσιμο μέσω Telegram. Ωστόσο, το bot του WienerAI περιλαμβάνει μηδενικά τέλη συναλλαγών, απρόσκοπτη ανταλλαγή στα DEX και προστασία από τα bots MEV, καθιστώντας το πιο ελκυστική επιλογή για τους συναλλασσόμενους.

Αγορά WienerAI ($WAI)

The sausage army

Η επιτυχία των meme coin εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την υποστήριξη της κοινότητας. «Ο στρατός των λουκάνικων» όπως θα μεταφραζόταν στα Ελληνικά ο όρος «Sausage Army», αποτελεί τον κορμό του WienerAI και έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 14.500 υποστηρικτές στο X (Twitter) και περισσότερους από 12.000 στο Telegram.

Το έργο άλλωστε, δίνει κίνητρα για τη συμμετοχή της κοινότητας με γενναιόδωρες ανταμοιβές. Συγκεκριμένα, το 20% της συνολικής διαθεσιμότητας των 69 δισεκατομμυρίων $WAI token,διατίθεται για ανταμοιβές της κοινότητας. Επιπλέον, το ποντάρισμα (staking) προσφέρει εξαιρετικές αποδόσεις που ανέρχονται αυτή τη στιγμή σε 164% APY.

Επενδύοντας στο WienerAI ($WAI)

Η προπώληση του WienerAI είναι ακόμα ανοιχτή, επιτρέποντας στους επενδυτές να αγοράσουν τα token του έργου χρησιμοποιώντας ETH, USDT ή BNB, ενώ γίνονται επίσης δεκτές και οι τραπεζικές κάρτες. Το έργο έχει υποβληθεί σε ολοκληρωμένο έλεγχο από την Solid Proof, διασφαλίζοντας την ασφάλεια του έξυπνου συμβολαίου του. Ένας έλεγχος που παρέχει στους επενδυτές ηρεμία καθώς εντάσσονται στον στρατό των λουκάνικων και συμμετέχουν στην ανάπτυξη του έργου.

Συμπέρασμα

Το WienerAI είναι σε θέση να επωφεληθεί από τον μοναδικό συνδυασμό δύο κορυφαίων τάσεων, των meme coins και της τεχνητής νοημοσύνης. Με το bot συναλλαγών crypto που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, μια ταχέως αναπτυσσόμενη κοινότητα και μια εξαιρετική μέχρι τώρα προπώληση, το έργο παρουσιάζει υψηλές προοπτικές να γίνει ένα από τα κρυπτονομίσματα που θα εκτοξευόταν σε τιμή. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που πολλού κορυφαία αναλυτές και Influencers το έχουν αναφέρει ως ένα από τα καλύτερα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα της φετινής χρονιάς.

Αγορά WienerAI ($WAI)


Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Aποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης