Τελευταία Νέα
Μαύρη Πένα

Τα δημοσιογραφικά γιουσουφάκια της Βασιλικής ή Βασίλως Λαζαράκου

Τα δημοσιογραφικά γιουσουφάκια της Βασιλικής ή Βασίλως Λαζαράκου
Κάτι μας λένε για ένα περίεργο έργο που έχει παραληφθεί αλλά δεν …παίζει
Σχετικά Άρθρα
Στεναχωρήθηκε η Βασιλική ή κατά άλλους Βασίλω Λαζαράκου με τις αποκαλύψεις του ΒΝ (δείτε εδώ) για την αποχώρηση της Γενικής Διευθύντριας και τους λόγους που αυτή έγινε αλλά και την πρόθεσή της να διορίσει ως Γενικό Διευθυντή τον Αντιπρόεδρο και πουλέν (έτσι λένε το ρουσφέτι) του Χατζηδάκη, Μιχάλη Φέκκα.
Έτσι έβαλε κάποια γιουσουφάκια της δημοσιογραφίας που έχουν κάνει την εξυπηρέτηση και τις επικύψεις επάγγελμα να απαντήσουν (δήθεν γιατί έφυγε η Γενική Διευθύντρια ενώ οι «αετοί» δεν είχαν πάρει μυρωδιά για την παραίτηση) στο ΒΝ και να πουν το ποίημα ότι η Γενική Διευθύντρια έφυγε γιατί βρήκε μια super δουλειά και ότι η Γενική Διεύθυνση θα ασκείται από όποιον λάχει που σημαίνει η Εκτελεστική Επιτροπή και υπηρεσιακά στελέχη.
Το τελευταίο προκαλεί γέλια και δείχνει την κατάντια της Επιτροπής γιατί όποιος ξέρει τον κώδικα υπαλλήλων του δημοσίου αντιλαμβάνεται ότι ο τρόπος αναπλήρωσης είναι συγκεκριμένος και από ένα πρόσωπο.
Εκτός και αν δεν υπάρχει κανένας πρόθυμος να βουτήξει βλέποντας τον κίνδυνο να πνιγεί.

ΥΓ: Ευτυχώς που τον ιδιοκτήτη του ΒΝ δεν τον λένε Βαγγέλη για να το πάρει τηλέφωνο η Βασιλική ή Βασίλω και να ζητήσει την απόλυσή του
ΥΓ1: Κάτι μας λένε για ένα περίεργο έργο που έχει παραληφθεί αλλά δεν …παίζει. Στο έργο έχει αναφερθεί το ΒΝ στο παρελθόν και σύντομα λέμε να επανέλθουμε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης