Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρίνης (ΠΑΣΟΚ): Αμείλικτα τα ερωτήματα για τη θητεία της Κεραμέως στο υπουργείο Εσωτερικών - Μόνη λύση η αποπομπή

Κατρίνης (ΠΑΣΟΚ): Αμείλικτα τα ερωτήματα για τη θητεία της Κεραμέως στο υπουργείο Εσωτερικών - Μόνη λύση η αποπομπή
Η πολιτική ευθύνη είναι αντικειμενική και οδηγεί σε μία μόνο λύση, λέει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Αμείλικτα είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν από τη θητεία της Νίκης Κεραμέως ως επικεφαλής στο υπουργείο Εσωτερικών, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κατρίνη.
«Σε ποιο πρόσωπο καταλογίστηκε το πρόστιμο που επέβαλε η Αρχή Μενουδάκου στο υπουργείο Εσωτερικών (τα πρόστιμα έχουν ονοματεπώνυμο);
Πότε στο παρελθόν Ανεξάρτητη Αρχή επέβαλε πρόστιμο σε Υπουργείο της Ελληνικής Δημοκρατίας;
Ποτέ. Μόνο στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ και ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ της κ. Κεραμέως» αναφέρει και προσθέτει:
«Επί θητείας ποιας υπουργού η Αρχή Μενουδάκου επέβαλε πρόστιμο γιατί διαπίστωσε ελλείψεις στις διαδικασίες προστασίας των προσωπικών δεδομένων; Επί θητείας της κ. Κεραμέως.
Επί θητείας ποιας υπουργού η Αρχή Μενουδάκου επέβαλε πρόστιμο γιατί διαπίστωσε πλημμέλειες στη διερεύνηση του σκανδάλου Ασημακοπούλου; Επί θητείας της κ. Κεραμέως.
Επί θητείας ποιας υπουργού η Αρχή Μενουδάκου επέβαλε πρόστιμο γιατί διαπίστωσε μη τεκμηριωμένες ανακοινώσεις των συνθηκών της διαρροής e-mail; Επί θητείας της κ. Κεραμέως.
Επί θητείας ποιάς υπουργού η Αρχή Μενουδάκου επέβαλε πρόστιμο γιατί διαπίστωσε ελλείψεις στο σχετικό τηρούμενο αρχείο δραστηριοτήτων; Επί θητείας της κ. Κεραμέως.
Η Αρχή Μενουδάκου επέβαλε πρόστιμο γιατί διαπίστωσε όλες αυτές τις ελλείψεις και ανακρίβεις. Επί θητείας της κ. Κεραμέως στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Η πολιτική ευθύνη είναι αντικειμενική και οδηγεί σε μία μόνο λύση: Αποπομπή της κ. ΚΕΡΑΜΕΩΣ από το υπουργείο Εσωτερικών».
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης