Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Ήρθα για να μείνω - Σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα «Νέα Αριστερά» δεν θα υπάρξει

Κασσελάκης: Ήρθα για να μείνω - Σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα «Νέα Αριστερά» δεν θα υπάρξει
"Το 23% έγινε 13%. Με τη νέα γενιά στο πλευρό μας. Συνεχίζουμε και θα είμαστε πλειοψηφία σύντομα", τονίζει ο Στ. Κασσελάκης
Σχετικά Άρθρα
«Ήρθα για να μείνω, για να κάνουμε μαζί την προοδευτική παράταξη και πάλι πλειοψηφία στον τόπο», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσελάκης, λέγοντας ένα «μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους χιλιάδες ψηφοφόρους και στους εθελοντές και στις εθελόντριες, που μας κράτησαν όρθιους απέναντι στα αδιευκρίνιστα εκατομμύρια της ΝΔ» στις ευρωεκλογές.
Παράλληλα, ξεκαθαρίζει ότι όσο ο ίδιος είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα «Νέα Αριστερά» δεν πρόκειται να υπάρξει».
Ο κ. Κασσελάκης σε ανάρτησή του, αναφέρει πως έχει λάβει «πάρα πολλά μηνύματα που λένε «Μην τα παρατήσεις», «Μη μας προδώσεις», «Πιστέψαμε ξανά».
«Σας το είπα και το εννοούσα.
Ήρθα για να μείνω, για να κάνουμε μαζί την προοδευτική παράταξη και πάλι πλειοψηφία στον τόπο.
Τώρα χτίζουμε την προοδευτική αριστεία που έχει ανάγκη η Ελλάδα - αλλά πλέον και η Ευρώπη.
Προετοιμαζόμαστε λοιπόν από τώρα. Προχωράμε ακάθεκτοι», ο ίδιος απαντά.
Κάνοντας αναφορά στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, αφού ευχαριστεί τους ψηφοφόρους, σημειώνει ότι «το 23% έγινε 13%. Με τη νέα γενιά στο πλευρό μας. Συνεχίζουμε και θα είμαστε πλειοψηφία σύντομα».
kass2_6.JPG

Για Νέα Αριστερά

«Όσο είμαι Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα «Νέα Αριστερά» δεν πρόκειται να υπάρξει», ξεκαθαρίζει σε  ξεχωριστή του ανάρτηση ο κ. Κασσελάκης.
Όπως αναφέρει, κατανοεί  το μίσος προς το πρόσωπό του από τη στιγμή που τους «πήρα το μαγαζί», όπως θεωρούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει πως «τα Ιουλιανά και η αποστασία δεν είναι στην κουλτούρα της Αριστεράς και ο δημοκρατικός λαός τούς έδειξε τον δρόμο την Κυριακή».
Υπογραμμίζει τέλος ότι «οι πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτές σε όσους συμπολίτες μας απογοητεύτηκαν από τα δρώμενα του τελευταίου χρόνου και επιθυμούν να επιστρέψουν. Και μέσα από το καταστατικό μας συνέδριο το ερχόμενο φθινόπωρο θα ανοίξουν για όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, δίχως πιστοποιητικά κομματικής επετηρίδας. Θα πάμε μπροστά για το καλό της κοινωνίας» .
κκ3_1.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης