Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής): Η εθνομηδενιστική πολιτική της ΝΔ και της αριστεράς γεννά την βία στα σχολεία

Δημητροκάλλης (ανεξάρτητος Βουλευτής): Η εθνομηδενιστική πολιτική της ΝΔ και της αριστεράς γεννά την βία στα σχολεία

Η τοποθέτηση αυτή έρχεται σε μια περίοδο όπου τα περιστατικά βίας σε σχολεία αυξάνονται, προκαλώντας ανησυχία στην κοινωνία

Σχετικά Άρθρα
Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και στα κόμματα της Αριστεράς άσκησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Α' Ανατολικής Αττικής, Ιωάννης Δημητροκάλλης, αναφορικά με την αυξανόμενη βία μεταξύ ανηλίκων στα ελληνικά σχολεία.
Σε πρόσφατη δήλωσή του, ο κ. Δημητροκάλλης κατηγόρησε την πολιτική ηγεσία για την εγκατάλειψη των βασικών αξιών του Ελληνισμού, τονίζοντας ότι η βία είναι άμεσο αποτέλεσμα της εθνομηδενιστικής πολιτικής που ακολουθείται.
«Η Νέα Δημοκρατία, μαζί με τη σύσσωμη αριστερά – ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και λοιπές δυνάμεις – έχουν απομακρύνει τα παιδιά μας από τις θεμελιώδεις αρχές του Ελληνισμού, όπως ο σεβασμός, η αλληλεγγύη και η πίστη στην πατρίδα.
Αντί να ενισχύσουν την ελληνική παιδεία, προωθούν έναν άκριτο διεθνισμό, ο οποίος διαλύει την εθνική συνοχή και προκαλεί αυτά τα θλιβερά φαινόμενα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο βουλευτής επισήμανε την ανάγκη επιστροφής στην εθνική παιδεία και στην προώθηση της υπερηφάνειας για την ελληνική Ιστορία, προκειμένου να καταπολεμηθεί η βία στα σχολεία.
«Μόνο αν ξαναδιδάξουμε στα παιδιά μας την υπερηφάνεια για την Ιστορία μας και τις αξίες του Ελληνισμού, θα μπορέσουμε να δούμε ένα τέλος σε αυτά τα επικίνδυνα φαινόμενα», πρόσθεσε ο κ. Δημητροκάλλης.
Η τοποθέτηση αυτή έρχεται σε μια περίοδο όπου τα περιστατικά βίας σε σχολεία αυξάνονται, προκαλώντας ανησυχία στην κοινωνία.
Ο κ. Δημητροκάλλης καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει άμεσα δράση, προτάσσοντας την εθνική παιδεία ως βασικό εργαλείο αντιμετώπισης αυτών των προβλημάτων.

Ακολουθεί η σχετική δήλωση

«Η βία μεταξύ ανηλίκων στα σχολεία είναι η φυσική συνέπεια της εθνομηδενιστικής πολιτικής που ακολουθούν η Νέα Δημοκρατία και σύσσωμη η αριστερά ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΣΙΑ.
Έχουν απομακρύνει τα παιδιά μας από τις βασικές αξίες του Ελληνισμού, τον σεβασμό, την αλληλεγγύη και την πίστη στην πατρίδα.
Με τις πολιτικές τους, αντί να προάγουν την ελληνική παιδεία, προωθούν έναν άκριτο διεθνισμό που διαλύει την εθνική μας συνοχή.
Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη να επαναφέρουμε την εθνική παιδεία, να διδάξουμε στα παιδιά μας την υπερηφάνεια για την Ιστορία μας, για να σταματήσουν αυτά τα θλιβερά φαινόμενα στα σχολεία.

Ιωάννης Δημητροκάλλης
Ανεξάρτητος Βουλευτής
Α' Ανατολικής Αττικής"

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης