Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λατινοπούλου (Φωνή Λογικής) για διαρροή ονομάτων «Ελληνικού FBI»: Εγκληματική ανευθυνότητα, απαιτούμε να λογοδοτήσουν οι αρμόδιοι

Λατινοπούλου (Φωνή Λογικής) για διαρροή ονομάτων «Ελληνικού FBI»: Εγκληματική ανευθυνότητα, απαιτούμε να λογοδοτήσουν οι αρμόδιοι

Η ατιμωρησία και η ανευθυνότητα δεν έχουν θέση σε ένα κράτος που φιλοδοξεί να πολεμήσει το οργανωμένο έγκλημα

Σχετικά Άρθρα
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πολιτικό κόμμα «Φωνή Λογικής» της Αφροδίτης Λατινοπούλου αναφέρεται:

«Η διαρροή των ονομάτων των 554 αστυνομικών που θα στελεχώσουν το «Ελληνικό FBI» αποτελεί μια εγκληματική παράλειψη που θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή αυτών των ανθρώπων και των οικογενειών τους.
Η δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων δεν είναι απλώς «λάθος» ή «απροσεξία»· είναι μια ενέργεια που υπονομεύει την ίδια την ασφάλεια της Ελλάδας.
Πώς είναι δυνατόν, σε ένα κράτος που θέλει να λέγεται οργανωμένο, να διαρρέουν δημόσια τα προσωπικά δεδομένα των ανθρώπων που καλούνται να προστατεύσουν τους πολίτες από το οργανωμένο έγκλημα;»
Και συνεχίζει στο ίδιο καταγγελτικό ύφος:
Οι εγκληματίες, οι λαθρομετανάστες και οι εχθροί της χώρας τρίβουν τα χέρια τους, γνωρίζοντας πλέον τα ονόματα και τα στοιχεία αυτών που θα τους καταδιώξουν.
Το γεγονός ότι τα αρχεία αυτά κυκλοφορούν ελεύθερα σε άτυπες διαδικτυακές ομάδες καταδεικνύει μια τραγική ανευθυνότητα και πλήρη έλλειψη ελέγχου.
Η σιωπή της ηγεσίας είναι εκκωφαντική.
Ως Φωνή Λογικής απαιτούμε άμεσα μέτρα, τόσο για την προστασία των συγκεκριμένων αστυνομικών όσο και για τη διαλεύκανση του σκανδάλου.
Οι δε υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτήσουν.
Η ατιμωρησία και η ανευθυνότητα δεν έχουν θέση σε ένα κράτος που φιλοδοξεί να πολεμήσει το οργανωμένο έγκλημα.
Λίγη περισσότερη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης