Τελευταία Νέα
Διεθνή

Gallant : Η Hamas έχει υποστεί σημαντική πλήγματα, ξεκινάμε επιχειρήσεις στο νότο της Γάζας

Gallant : Η Hamas έχει υποστεί σημαντική πλήγματα, ξεκινάμε επιχειρήσεις στο νότο της Γάζας
«Η Hamas έχει χτυπηθεί σκληρά, χάνει τούνελ, αποθήκες, αμυντικές θέσεις» και πολλοί από τους ανώτερους διοικητές της έχουν σκοτωθεί», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ
Ο υπουργός Άμυνας Yoav Gallant δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο 19 Νοεμβρίου ότι ο Ισραηλινός Στρατός συνεχίζει να χτυπά σκληρά τη Hamas στη Λωρίδα της Γάζας και θα επιχειρήσει επίσης «σύντομα» στο νότο της Γάζας.
«Βρισκόμαστε στο δεύτερο στάδιο της χερσαίας εισβολής, επιχειρώντας επίσης στα ανατολικά της Λωρίδας», λέει.
«Η Hamas έχει χτυπηθεί σκληρά, χάνει τούνελ, αποθήκες, αμυντικές θέσεις» και πολλοί από τους ανώτερους διοικητές της έχουν σκοτωθεί», προσθέτει ο Gallant.
«Φτάνουμε σε όλες τις θέσεις που είναι σημαντικές για τη Hamas και τις χτυπάμε», λέει.
Όσοι κρύβονται στα νότια της Λωρίδας, όπου ο Ισραηλινός Στρατός δεν έχει στείλει ακόμη χερσαία στρατεύματα, «θα το νιώσουν σύντομα», λέει ο Gallant.
Ο υπουργός Άμυνας λέει ότι έχει συναντηθεί με οικογένειες ομήρων και λέει ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη προτεραιότητα από το να επιστρέψουν.
«Νομίζω ότι η Hamas παίζει με τα συναισθήματα των οικογενειών και με την ισραηλινή κοινή γνώμη», λέει, προσθέτοντας ότι το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο είναι ενωμένο στην αποφασιστικότητά του να τους φέρει πίσω.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης