Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η νεότερη έκδοση της αυτοκινούμενης μονάδας πυροβολικού «Malva» εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο Kharkiv

Η νεότερη έκδοση της αυτοκινούμενης μονάδας πυροβολικού «Malva» εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο Kharkiv
Το 2S43 Malva αναπτύχθηκε από το Κεντρικό Ερευνητικό Ινστιτούτο Burevestnik (CSRI)
Η νεότερη αυτοκινούμενη μονάδα πυροβολικού 152 mm (SAU) 2S43 Malva, η οποία ολοκλήρωσε τις δοκιμές πέρυσι, εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην κατεύθυνση του Kharkiv.
Πηγές πληροφοριών της Ουκρανίας δημοσιεύουν αντίστοιχη φωτογραφία από UAV.
Το αυτοκινούμενο Malva εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης (SVO) πέρυσι ως μέρος μιας πειραματικής μάχης. Κατά τη διάρκεια των πολεμικών επιχειρήσεων, επιβεβαίωσε τα χαρακτηριστικά της και έδειξε υψηλή απόδοση. Η σύμβαση για την προμήθεια του αυτοκινούμενου όπλου στα στρατεύματα υπογράφηκαν τον Αύγουστο του περασμένου έτους.
Σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, το 2S43 Malva προορίζεται να εξοπλίσει ταξιαρχίες πυροβολικού, συμπεριλαμβανομένων και αερομεταφερόμενων μονάδων.
Δεν υπήρξαν επίσημες αναφορές για την παράδοση των αυτοκινούμενων πυροβόλων όπλων Malva στη ζώνη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας.
Το 2S43 Malva αναπτύχθηκε από το Κεντρικό Ερευνητικό Ινστιτούτο Burevestnik (CSRI) ως μέρος των εργασιών ανάπτυξης Sketch.
Το Howitzer παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2019 κεκλεισμένων των θυρών. Είναι γνωστό ότι το αυτοκινούμενο Malva χρησιμοποιεί ένα πυροβόλο 2A64 των 152 mm, το οποίο χρησιμοποιείται στο αυτοπροωθούμενο πυροβόλο όπλο Msta-S, ως εξάρτημα βολής.
Η χωρητικότητα μεταφερόμενων πυρομαχικών του Howitzer είναι 30 φυσίγγια και η μάζα του συγκροτήματος είναι 32 τόνοι. Το πλαίσιο είναι ένα όχημα παντός εδάφους BAZ-6010-027 με διάταξη τροχών 8x8 που παράγεται από το εργοστάσιο αυτοκινήτων Bryansk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης