Τελευταία Νέα
Διεθνή

Politico: Οι ΗΠΑ επιμένουν σε χτυπήματα στην Ρωσία με αμερικανικά όπλα μόνο στις γειτνιάζουσες περιοχές

Politico: Οι ΗΠΑ επιμένουν σε χτυπήματα στην Ρωσία με αμερικανικά όπλα μόνο στις γειτνιάζουσες περιοχές
Η Ουκρανία πραγματοποίησε μαζική επίθεση σε αρκετούς δήμους στη νότια Ρωσία με drones
Η πολιτική των ΗΠΑ εξακολουθεί να απαγορεύει στις ουκρανικές δυνάμεις να χτυπούν στρατιωτικούς στόχους με όπλα που παρέχονται από τις ΗΠΑ στο επιχειρησιακό και βαθύ πίσω μέρος του ρωσικού εδάφους.
Το Politico ανέφερε στις 20 Ιουνίου ότι ανώνυμοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ επανέλαβαν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες επιτρέπουν στις ουκρανικές δυνάμεις να χτυπήσουν ρωσικές δυνάμεις όταν οι Ρώσοι επιτίθενται στην Ουκρανία πέρα από τα διεθνή σύνορα, δηλαδή κοντά στις περιφέρειες Sumy, Chernihiv και Kharkiv της Ουκρανίας, δεν υπάρχει αλλαγή στην πολιτική των ΗΠΑ.
Κατά τους αμερικανούς οι ουκρανικές δυνάμεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν HIMARS οπλισμένα με GMLRS για να χτυπήσουν ρωσικές δυνάμεις που προετοιμάζονται ή επιτίθενται στην Ουκρανία, αλλά πιθανόν να μην χτυπήσουν όλους τους νόμιμους ρωσικούς στρατιωτικούς στόχους στην εμβέλεια των ουκρανικών HIMARS χρησιμοποιώντας GMLRS στο Belgorod ή στις Περιφέρειες Kursk και Bryansk.
Το Politico αναγνώρισε ότι Ουκρανοί και Ευρωπαίοι αξιωματούχοι προέτρεψαν την κυβέρνηση Biden να χαλαρώσει περαιτέρω τους περιορισμούς της και να επιτρέψει στην Ουκρανία να χτυπήσει όλους τους νόμιμους στρατιωτικούς στόχους στη Ρωσία.
Η πολιτική των ΗΠΑ εξακολουθεί να προστατεύει τη συντριπτική πλειονότητα των επιχειρησιακών οπισθίων και βαθέων οπισθίων της Ρωσίας, και η πολιτική των ΗΠΑ εξακολουθεί να απαγορεύει στις ουκρανικές δυνάμεις να χρησιμοποιούν το ATACMS οπουδήποτε στη Ρωσία

Η Ουκρανία πραγματοποίησε μαζική επίθεση σε αρκετούς δήμους στη νότια Ρωσία με drones

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 21 Ιουνίου 2024, οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας επιτέθηκαν στις περιοχές Yeisk, Seversk και Temryuk στην περιοχή Krasnodar της νότιας Ρωσίας με drones, ανακοίνωσε το κέντρο αντιμετώπισης κρίσεων της περιοχής.
«Στην περιοχή Temryuk, θραύσματα χτύπησαν έναν ξενώνα στον οικισμό Volna.
Δεν αναφέρθηκαν νεκροί ή τραυματισμοί».
Επίσης, μια επίθεση drone αποκρούστηκε στην περιοχή Yeisk, δεν αναφέρθηκαν θύματα ή ζημιές σε αστικές υποδομές»
«Ως αποτέλεσμα μιας μαζικής επίθεσης drone στην περιοχή τις πρώτες πρωινές ώρες της 21ης Ιουνίου, αναφέρθηκαν ζημιές στον τερματικό σταθμό λεωφορείων Yuzhny στην πόλη Krasnodar «Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν από πτώση θραυσμάτων drone σταθερής πτέρυγας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης