Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο ρωσικός στρατός κατέρριψε περισσότερα από 110 μη επανδρωμένα αεροσκάφη των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων τη νύχτα

Ο ρωσικός στρατός κατέρριψε περισσότερα από 110 μη επανδρωμένα αεροσκάφη των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων τη νύχτα
Σύμφωνα με το Υπουργείο, οι δυνάμεις αεράμυνας αναχαίτισαν επίθεση από ουκρανικά μη επανδρωμένα σκάφη και αεροσκάφη τύπου αεροσκάφους σε διάφορους στόχους στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε νέα απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης μεγάλης κλίμακας από την Ουκρανία.
Σύμφωνα με το Υπουργείο, οι δυνάμεις αεράμυνας αναχαίτισαν επίθεση από ουκρανικά μη επανδρωμένα σκάφη και αεροσκάφη τύπου αεροσκάφους σε διάφορους στόχους στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Σύμφωνα με την επίσημη έκθεση, τα συστήματα αεράμυνας εν ώρα υπηρεσίας μπλόκαραν και κατέστρεψαν 70 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) πάνω από το έδαφος της Δημοκρατίας της Κριμαίας και πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, 43 UAV πάνω από την επικράτεια του Κρασνοντάρ και ένα UAV πάνω από την επικράτεια της περιφέρειας του Βόλγκογκραντ.
Επίσης στο βορειοδυτικό τμήμα της Μαύρης Θάλασσας, η ναυτική αεροπορία του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας κατέστρεψε έξι μη επανδρωμένα σκάφη του Ουκρανικού Ναυτικού.
Αυτή η μεγάλης κλίμακας επίθεση είναι άλλη μια προσπάθεια του καθεστώτος του Κιέβου να καταστρέψει τις ρωσικές εγκαταστάσεις και να αποτελέσει απειλή για την ασφάλεια των αμάχων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης