Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο γιος του επίδοξου δολοφόνου του Trump συνελήφθη με κατηγορίες για παιδική πορνογραφία – Είχε βίντεο με παιδιά 6 ετών

Ο γιος του επίδοξου δολοφόνου του Trump συνελήφθη με κατηγορίες για παιδική πορνογραφία – Είχε βίντεο με παιδιά 6 ετών

Το FBI βρήκε εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στο σπίτι του Oran Routh

Σχετικά Άρθρα
Ο Oran Routh, ο 35χρονος γιος του Ryan Routh -του άνδρα που κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας στη Φλόριντα κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump- αντιμετωπίζει σοβαρά νομικά προβλήματα αφού το FBI εισέβαλε στο σπίτι του και βρήκε εκατοντάδες αρχεία παιδικής πορνογραφίας σε δύο ηλεκτρονικές συσκευές.
Η έρευνα στο Γκρίνσμπορο της Βόρειας Καρολίνας, στο σπίτι του Oran, διεξήχθη «σε σχέση με μια έρευνα που δεν σχετίζεται με την εκμετάλλευση παιδιών», σύμφωνα με τους εισαγγελείς.
«Αυτά τα αρχεία περιλαμβάνουν βίντεο από μια γνωστή σειρά παιδικής πορνογραφίας που δημιουργήθηκε εκτός της πολιτείας της Βόρειας Καρολίνας», ανέφεραν οι εισαγγελείς στην ποινική μήνυση.
Το έγγραφο περιγράφει το περιεχόμενο του κατασχεθέντος υλικού ότι περιέχει ενήλικες που εμπλέκονται σε σεξουαλικές πράξεις με παιδιά ηλικίας έως έξι ετών.
Ο νεότερος Routh αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες για κατοχή και λήψη υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και κρατείται στη φυλακή της κομητείας Guilford, στη Βόρεια Καρολίνα, από τη Δευτέρα (23/9/2024).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης