Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Χρηματιστήριο: Focus στα αποτελέσματα – Ανοδικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο ΟΤΕ και Motor Oil

Χρηματιστήριο: Focus στα αποτελέσματα – Ανοδικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές – Στο επίκεντρο ΟΤΕ και Motor Oil
Η Motor Oil θα δημοσιεύσει αποτελέσματα μετά το κλείσιμο της αγοράς και οι αναλυτές περιμένουν ισχυρά αποτελέσματα αν και χαμηλότερα από τα περσινά
Σχετικά Άρθρα
Ανοδικό άνοιγμα περιμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση καθώς, η επενδυτική ψυχολογία στο εξωτερικό είναι βελτιωμένη.
Στο εσωτερικό, τα εταιρικά αποτελέσματα που ανακοινώνονται αυτές τις ημέρες, δείχνουν ότι οι εισηγμένες έχουν καλή βελτίωση κερδών και καλές προοπτικές.
Η Motor Oil θα δημοσιεύσει αποτελέσματα μετά το κλείσιμο της αγοράς και οι αναλυτές περιμένουν ισχυρά αποτελέσματα αν και χαμηλότερα από τα περσινά.
Αύριο θα δημοσιεύσει αποτελέσματα ο ΟΠΑΠ, η Τέρνα Ενεργειακή και η Cenergy.
Η ΕΧΑΕ θα βρεθεί στο επίκεντρο καθώς ανακοίνωσε υψηλότερη κερδοφορία, αλλά και πάλι η αύξηση στο μισθολογικό κόστος ήταν σημαντικά μεγαλύτερη από την αύξηση των πωλήσεων.
Ο ΟΤΕ θα βρεθεί επίσης στο επίκεντρο λόγω της ανακοίνωσης ότι βρίσκεται σε συνομιλίες με νέο αγοραστή για τη δραστηριότητα στη Ρουμανία.
Σήμερα, οι μετοχές της Μοτοδυναμική διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,1219 ευρώ ανά μετοχή, όπως και οι μετοχές της CNL Capital (0,25 ευρώ ανά μετοχή).

Eurobank Equities
Σήμερα οι αγορές είναι έτοιμες για ανοδικό άνοιγμα, καθώς η αισιοδοξία επικρατεί για την πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο ενόψει το στοιχείων για τον πληθωρισμό που θα ανακοινωθούν την Παρασκευή.

Optima Bank
Περιμένουμε το Χ.Α. να κινηθεί ανάλογα με τις ευρωπαϊκές αγορές σήμερα.

Beta
Λόγω απουσίας σημαντικών καταλυτών περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει στη σημερινή συνεδρίαση.

Κύκλος
Η Motor Oil ανακοινώνει σήμερα τα μεγέθη της για το 1ο τρίμηνο. Προς μεγάλη ανακούφιση των αγοραστών ο Γ.∆. αντέδρασε ανοδικά, όμως η καθίζηση του τζίρου δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση της κίνησης και την εκ νέου προσέγγιση των 1500 μονάδων. Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τη συνέχεια. Η ΕΛΣΤΑΤ ανακοινώνει τα στοιχεία για την οικοδομική δραστηριότητα στο 1ο δίμηνο.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης