Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Βόμβα» από την Έλενα Ακρίτα: Υπέβαλα την παραίτηση μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ - Σάλος με την πισίνα

«Βόμβα» από την Έλενα Ακρίτα: Υπέβαλα την παραίτηση μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ - Σάλος με την πισίνα
Η παραίτηση δεν έγινε δεκτή από τον Νίκο Παππά
Την παραίτησή της από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε η Ελενα Ακρίτα, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το σχόλιο «τον χορτασμένο μην φοβάσαι, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι» που έκανε στο Facebook.
Η παραίτηση δεν έγινε δεκτή από τον Νίκο Παππά.
Με ανάρτησή της στο Facebook, η Ελενα Ακρίτα ανακοινώνει ότι «Παρά το γεγονός ότι ζήτησα συγγνώμη για το λάθος μου, έκρινα ότι έχω ηθικό χρέος να παραιτηθώ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ».
Όπως αναφέρει, έστειλε σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της ΚΟ «θέτοντας την έδρα μου στη διάθεση του κόμματος».
«Ο Νίκος Παππας δεν αποδέχτηκε την παραίτηση μου, εκτιμώντας πως, στην προκειμένη περίπτωση, η δημόσια παραδοχή, αναγνώριση και η ανασκευή είναι αρκετή.
Ετσι προχωρώ στη ζωη. Με σωστά, με λάθη πάντα με γνώμονα το αξιακό μου σύστημα και τη συνείδησή μου», τονίζει.
Κύμα σχολιασμού προκλήθηκε στο Twitter κατά της Έλενας Ακρίτα μετά την απάντηση που έδωσε για «γιο της πλύστρας» και «χορτασμένους», όταν σχολίασαν την εσωτερική πισίνα του σπιτιού της.

Το χρονικό με την εσωτερική πισίνα...

Όλα ξεκίνησαν από μια φωτό που ανέβασε η Έλενα Ακρίτα για τη δημοσκόπηση του Open που έδειχνε τον ΣΥΡΙΖΑ πέμπτο. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ήθελε να δείξει την οθόνη της τηλεόρασης, ωστόσο στο βάθος φαινόταν και η εσωτερική πισίνα του σπιτιού της.
Στον σχολιασμό που ξεκίνησε στα social media για την πισίνα, ωστόσο, η Έλενα Ακρίτα απάντησε με τρόπο άκομψο και αναφορές σε «γιο της πλύστρας» και σε «χορτασμένους», που προκάλεσαν ακόμη μεγαλύτερες αντιδράσεις.
Έγραψε συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα σε σχόλιο κάτω από την αρχική της ανάρτηση: «Και για να τους προλάβω, ναι το σπίτι έχει πισίνα σχεδόν 40 χρόνια, από το 1985 που χτίστηκε. Αν είχα κάτι να κρύψω, δεν θα τη φωτογράφιζα. Τον χορτασμένο μην φοβάσαι, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι. Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία».
pisina-akrita.jpg_1.webp
Η συγγνώμη της Ακρίτα

Σήμερα τα πρωί, μετά τα σχόλια και τις αντιδράσεις η Ελενα Ακρίτα ζήτησε συγγνώμη:
«Θα ήθελα να διορθώσω κάτι που έγραψα χτες. Η φράση «μη φοβασαι τον χορτασμένο, το γιο της πλύστρας να φοβασαι» αποδίδεται εσφαλμενα στον Λένιν. Λάθος. Λάθος που έχουμε κάνει πολλοί, κι εγώ ανάμεσα τους παραπάνω από μια φορά.
Ο Λένιν δεν θα είχε γράψει ποτέ κάτι τόσο απαξιωτικό κι εγώ όφειλα να το έχω αξιολογήσει και διασταυρώσει.
Ειλικρινά λυπάμαι.
Λινκ για το θέμα στα σχόλιαΕντιτ.
Εγώ ζητάω συγγνώμη ντόμπρα και σταράτα. Να δούμε πότε θα ζητήσουν συγγνώμη κάποιοι άλλοι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης