Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σοκ - Μαθητής του Αρσακείου στο νοσοκομείο μετά από χρήση στικ νικοτίνης σε τουαλέτες - «Άσπρισε, κοκκίνισαν τα μάτια του»

Σοκ - Μαθητής του Αρσακείου στο νοσοκομείο μετά από χρήση στικ νικοτίνης σε τουαλέτες - «Άσπρισε, κοκκίνισαν τα μάτια του»
«Άσπρισε, κοκκίνισαν τα μάτια του σαν να τρέχουν αίμα και έπειτα λιποθύμησε»
Ένας μαθητής της Γ’ Γυμνασίου του Αρσακείου Εκάλης κατέληξε στο νοσοκομείο μετά τη χρήση στικ νικοτίνης, ή αλλιώς Snus, όπως αποκαλείται.
Το στικ φέρεται να έφτασε στον μαθητή, μέσω συμμαθητή του στις τουαλέτες του σχολείου.
Το νεαρό αγόρι παρουσίασε έντονα συμπτώματα αδιαθεσίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ένας γονέας περιέγραψε την κατάσταση του μαθητή λέγοντας ότι «άσπρισε, κοκκίνισαν τα μάτια του σαν να τρέχουν αίμα και έπειτα λιποθύμησε».
Το περιστατικό σήμανε συναγερμό τόσο στο σχολικό περιβάλλον όσο και στις οικογένειες των μαθητών, καθώς το αγόρι παρουσίασε έντονα συμπτώματα αδιαθεσίας.
Το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να είναι άγνωστη.

Τι είναι τα στικ νικοτίνης

Τα στικ νικοτίνης είναι μικρά πακέτα γεμάτα με μια αρωματισμένη σκόνη που περιέχουν νικοτίνη και άλλες χημικές ουσίες που τοποθετούνται ανάμεσα στο χείλος και τα ούλα.
Τα τελευταία χρόνια, με την πώληση τσιγάρων σε ανηλίκους να απαγορεύεται, τα στικ νικοτίνης έχουν διαδοθεί ολοένα και περισσότερο στους νέους, ιδίως σε μαθητές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης