Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 20:00 λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 20:00 λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης
Έως τις 6 το πρωί της Κυριακής 22/9
Κλειστές θα παραμείνουν οι είσοδοι από τη Λ. Μαραθώνος προς Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο, από τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου 21/9 έως τις 6 το πρωί της Κυριακής 22/9, όπως ανακοίνωσε η Αττική οδός.
Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών:
-Οι οδηγοί ερχόμενοι από Σταυρό Αγίας Παρασκευής, μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς Μεσόγεια και, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα και να συνεχίσουν την πορεία τους μέχρι τον Κόμβο Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12), μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων).
- Οι οδηγοί ερχόμενοι από Μεσόγεια, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό, στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, και να συνεχίσουν την πορεία τους μέχρι τον Κόμβο της Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12), μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων).
Επίσης, κλειστός θα παραμείνει ο συνδετήριος κλάδος προς Ραφήνα, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο (Κόμβος 16), από τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου 21/9 έως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής 22/9.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί με προορισμό τη Ραφήνα, μπορούν να εξέλθουν στην προηγούμενη έξοδο της Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης