Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας επέστρεψε η φρεγάτα «Ψαρά» - Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της στην Επιχείρηση "ΑΣΠΙΔΕΣ" κατά των Houthis στην Ερυθρά Θάλασσα

Στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας επέστρεψε η φρεγάτα «Ψαρά» -  Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της στην Επιχείρηση
Oλοκληρώθηκε η συμμετοχή της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση EUNAVFOR ASPIDES στην Ερυθρά Θάλασσα
Σχετικά Άρθρα
Στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας κατέπλευσε η φρεγάτα «Ψαρά» κατέπλευσε, σήμερα, Κυριακή 22/9, καθώς ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της στην ευρωπαϊκή επιχείρηση EUNAVFOR ASPIDES στην Ερυθρά Θάλασσα.
Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, μετά τον κατάπλου της φρεγάτας στο ναύσταθμο, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Δημήτριος - Ελευθέριος Κατάρας , επέβη στο πλοίο συνοδευόμενος από τον αρχηγό Στόλου αντιναύαρχο Πολυχρόνη Κουλούρη και καλωσόρισαν τον κυβερνήτη καθώς και το πλήρωμα της φρεγάτας συγχαίροντας τους για την επιτυχή ολοκλήρωση της αποστολής.
Σημειώνεται ότι η Φρεγάτα «ΨΑΡΑ», ανέλαβε το έργο της Φρεγάτας «ΥΔΡΑ» στην Επιχείρηση "ΑΣΠΙΔΕΣ" κατά των Houthis στην Ερυθρά Θάλασσα και για ενα 3μηνο η φρεγάτα με τα 195 μέλη του πληρώματος παρείχε συνοδεία σε εμπορικά πλοία Ευρωπαϊκών συμφερόντων προστατεύοντάς τα από τα πυρά των ανταρτών της Υεμένης.
ps5.JPG
Στο μεταξύ, μέσα στον Σεπτέμβριο η φρεγάτα «Σπέτσαι» αναμένεται να αποπλεύσει για την Ερυθρά Θάλασσα προκειμένου να συμμετάσχει στην ευρωπαϊκή επιχείρηση EUNAVFOR ASPIDES .

www,bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης