Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοβαρή εξέλιξη: Πράσινο φως για «σκληρά» αντίποινα προς το Ιράν έδωσε το υπουργικό συμβούλιο Netanyahu

Σοβαρή εξέλιξη: Πράσινο φως για «σκληρά» αντίποινα προς το Ιράν έδωσε το υπουργικό συμβούλιο Netanyahu
Με «Σσέρεα» και «σκληρά» αντίποινα αποφάσισε να απαντήσει το Ισραήλ στην πυραυλική επίθεση της Τεχεράνης
Το Πολεμικό Συμβούλιο του Ισραήλ, που συνεδρίασε υπό τον πρωθυπουργό της χώρας Benjamin Netanyahu αποφάσισε να δώσει μια «στέρεη» και «σκληρή» απάντηση στο Ιράν, ενώ παράλληλα καθόρισε όλες τις λεπτομέρειες της σχετικής στρατιωτικής επιχείρησης.
Τις τελευταίες ώρες όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη συνέχεια και στην αντίδραση του Ισραήλ, η οποία αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.
Το Ισραήλ, το οποίο ανέφερε ότι δέχθηκε μια «σημαντική επίθεση», κάνει λόγο για μεγάλο λάθος του Ιράν και προειδοποιεί την Τεχεράνη ότι θα το πληρώσει.
Υπενθυμίζεται ότι οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν πως το 90% των πυραύλων που εκτόξευσαν, «πέτυχε το στόχο τους», γεγονός που εκθέτει την αεράμυνα του Ισραήλ, ακόμη κι αν το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως οι περισσότεροι από αυτούς τους πυραύλους αναχαιτίστηκαν και καταρρίφθηκαν.
Οι Ιρανοί υποστηρίζουν πως έπληξαν τόσο το αρχηγείο της Mossad όσο και τις δύο στρατιωτικές αεροπορικές βάσεις Nevatim και Hatzerim ενώ και οι Houthis της Υεμένης ανακοίνωσαν πως έπληξαν στρατιωτικούς στόχους βαθιά στο Ισραήλ με τρεις πυραύλους Quds - 5.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης