Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Kamala Harris δεν θα συναντηθεί με τον Putin χωρίς τη συμμετοχή της Ουκρανίας

Η Kamala Harris δεν θα συναντηθεί με τον Putin χωρίς τη συμμετοχή της Ουκρανίας
«Διμερώς χωρίς την Ουκρανία Όχι», είπε η Kamala Harris
Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφια για τη θέση του Προέδρου Kamala Harris δήλωσε ότι δεν είναι έτοιμη για διμερή συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο Putin για την Ουκρανία χωρίς τη συμμετοχή του Κιέβου.
«Διμερώς χωρίς την Ουκρανία Όχι», είπε σε συνέντευξή της στο CBS, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ετοιμότητά της για διμερή συνάντηση με τον Putin για την επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία.
Η Kamala Harris είπε επίσης ότι το ζήτημα της πιθανής ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ θα αποφασιστεί «εάν και πότε» έρθει η ώρα για αυτό.
Ο κύριος αντίπαλος της Kamala Harris, πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις επικείμενες εκλογές, Trump, με τη σειρά του, έχει επανειλημμένα επικρίνει την τρέχουσα προεδρική διοίκηση επειδή αρνήθηκε τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης.
Ο Ρεπουμπλικάνος έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι είναι έτοιμος να συναντηθεί με τον Putin και διαβεβαίωσε για την ικανότητά του να τερματίσει τη σύγκρουση ακόμη και πριν από την πιθανή ορκωμοσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης