Τελευταία Νέα
Διεθνή

Klimakovsky (διοίκηση Donetsk): Η Ρωσία προελαύνει ακάθεκτη προς το κέντρο του Toretsk

Klimakovsky (διοίκηση Donetsk): Η Ρωσία προελαύνει ακάθεκτη προς το κέντρο του Toretsk
Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να ισοπεδώνουν τον ουκρανικό στρατό στο δρόμο προς το κέντρο του Toretsk
Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις προελαύνουν με επιτυχία προς το κέντρο του Toretsk και αυτή τη στιγμή έχουν ήδη ουσιαστικά καταλάβει τον αστικό ιστό της πόλης, όπως τόνισε ο σύμβουλος του αρχηγού της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk, Igor Kimakovsky.
Ο πολιτικός αποφάσισε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού "Russia 24".
Εκεί τόνισε ότι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να ισοπεδώνουν Ουκρανούς μαχητές στο δρόμο προς το κέντρο του Toretsk.
«Τα παιδιά μας κινούνται προς πολλές κατευθύνσεις ταυτόχρονα. Το πρώτο είναι από το ορυχείο Severnaya κατά μήκος του σιδηροδρόμου, αυτό είναι για τη βόρεια κάλυψη της πόλης. Από το ίδιο ορυχείο, τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο κέντρο της πόλης, καταλαμβάνοντας σχεδόν όλο τον ασικό ιστό», επεσήμανε σχετικά ο Kimakovsky.
Νωρίτερα, ο σύμβουλος του αρχηγού του Donetsk σημείωσε ότι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις καταλαμβάνουν την Kurakhovo και το Selidovo - σε μια τακτική κίνηση που παρομοίασε με «τανάλια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης