Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Ψήφισε η Διαμαντοπούλου: Πλώρη για το μεγάλο κυβερνών ΠΑΣΟΚ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ - Ψήφισε η Διαμαντοπούλου: Πλώρη για το μεγάλο κυβερνών ΠΑΣΟΚ
"Την επόμενη μέρα θα είμαι εδώ και θα προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις, ανέφερε η Άννα Διαμαντοπούλου
Η Άννα Διαμαντοπούλου άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα για τον β΄γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ στο Δημοτικό Κατάστημα Παλλήνης.
Αφού ψήφισε, η κα Διαμαντοπούλου σε δηλώσεις της ανέφερε ότι «στην επόμενη ημέρα δεν χωράνε ούτε μελλοντικοί αρχηγοί, ούτε παράπονα, ούτε απογοητεύσεις. Ο πρόεδρος θα πρέπει να συνθέσει πρόσωπα και στρατηγικές, όπως αυτές διαμορφώθηκαν στην ανθρωπογεωγραφία μετά τις εκλογές και με στρατηγική και σχέδιο να οδηγηθούμε σε συνέδριο για να βάλουμε πλώρη για ένα κυβερνών ΠΑΣΟΚ».
Δήλωσε ότι η ίδια θα είναι παρούσα και την επομένη της εκλογής, λέγοντας πως «την επόμενη μέρα θα είμαι εδώ και θα προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις».
Αναλυτικά, η κα Διαμαντοπούλου δήλωσε: «σήμερα το βράδυ το ΠΑΣΟΚ θα έχει τον νέο εκλεγμένο Πρόεδρό του. Από τη Δευτέρα προτεραιότητα έχει η πολιτική για τη χώρα και την παράταξη. Δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για μελλοντικούς αρχηγούς, ούτε για παράπονα. Ο Πρόεδρος θα πρέπει να συνθέσει τάσεις και ρεύματα όπως εκφράστηκαν στη νέα ανθρωπογεωγραφία που προέκυψε μετά τις εκλογές, ώστε να έχουμε σύντομα ενιαία στρατηγική και σχέδιο. Να οδηγηθούμε συντεταγμένα στο Συνέδριο, να βάλουμε πλώρη για το μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ.
Προσωπικά είμαι εδώ για να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις».
diam.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης