Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Βενεζουέλα έστειλε αεροπλάνο με 13 τόνους βοήθειας για τους πρόσφυγες του Λιβάνου – «Καταδικάζουμε την εισβολή του Ισραήλ»

Η Βενεζουέλα έστειλε αεροπλάνο με 13 τόνους βοήθειας για τους πρόσφυγες του Λιβάνου – «Καταδικάζουμε την εισβολή του Ισραήλ»

Ο Πρέσβης της Βενεζουέλας τόνισε ότι παρά τον σκληρό αποκλεισμό και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, η Βενεζουέλα στέκεται στο πλευρό των φίλων της

Σχετικά Άρθρα
Ένα αεροπλάνο φορτωμένο με 13 τόνους βοήθεια από τη Βενεζουέλα έφτασε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Δαμασκού την Κυριακή (13/10/2024) στο πλαίσιο ανθρωπιστικών προσπαθειών για υποστήριξη και βοήθεια αφίξεων από τον Λίβανο στη Συρία που εγκατέλειψαν τη χώρα τους εν μέσω της συνεχιζόμενης ισραηλινής επίθεσης.
Η ανθρωπιστική βοήθεια περιελάμβανε περισσότερους από 13 τόνους τροφίμων, ιατρικών και προμήθειες βοήθειας που προορίζονταν για τους Λιβανέζους που είχαν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους και να κατευθυνθούν προς τη Συρία λόγω του βάρβαρου πολέμου του Ισραήλ στη χώρα τους.
Ο Πρέσβης Biomorgi πρόσθεσε ότι αυτή η πρωτοβουλία είναι ένα μήνυμα αλληλεγγύης από τον λαό και την κυβέρνηση της Βενεζουέλας προς τους λαούς της περιοχής ενάντια στον πόλεμο εξόντωσης του Ισραήλ.
Ο Πρέσβης της Βενεζουέλας τόνισε ότι παρά τον σκληρό αποκλεισμό και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, η Βενεζουέλα στέκεται στο πλευρό των φίλων της σε δύσκολες στιγμές και αυτό είναι μέρος της εξωτερικής πολιτικής της χώρας του και της Μπολιβαριανής Επανάστασης.
Με τη σειρά του, ο αναπληρωτής Υπουργός Τοπικής Διοίκησης και Περιβάλλοντος για Περιβαλλοντικές Υποθέσεις Moataz Duaji επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι η αποστολή βοήθειας της Βενεζουέλας ήρθε για να στηρίξει τη Συρία στη βοήθεια αφίξεων από τον αδελφό Λίβανο.
Ο Duaji εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην κυβέρνηση και τον λαό της Βενεζουέλας που στέκονται συνεχώς στο πλευρό της Συρίας, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της καταστροφής του σεισμού που συγκλόνισε τη Συρία πέρυσι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης