Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Επενδυτής meme coin γίνεται εκατομμυριούχος με επένδυση 96 δολαρίων

Επενδυτής meme coin γίνεται εκατομμυριούχος με επένδυση 96 δολαρίων
Σύμφωνα με στοιχεία από το Lookonchain, ένας επενδυτής αγόρασε 608.650 TRUMP tokens στις 12 Αυγούστου 2023, ξοδεύοντας μόλις 0.052 ETH

Η αγορά κρυπτονομισμάτων συνεχίζει να εκπλήσσει, με ιστορίες επενδυτών που κατάφεραν να αποκομίσουν τεράστια κέρδη με μικρές επενδύσεις. Μια πρόσφατη ιστορία που τράβηξε την προσοχή της κοινότητας αφορά έναν επενδυτή που κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος με μόλις 96 δολάρια επένδυση σε ένα πολιτικό (PolitiFi) meme coin.

Αγοράστε το νέο PolitiFi meme coin πριν εκτοξευτεί

Η ιστορία της επιτυχημένης επένδυσης στο meme coin

Σύμφωνα με στοιχεία από το Lookonchain, ένας επενδυτής αγόρασε 608.650 TRUMP tokens στις 12 Αυγούστου 2023, ξοδεύοντας μόλις 0.052 ETH. Ένα ποσό που εκείνη την περίοδο ανερχόταν στα περίπου 96 δολάρια. Το TRUMP, το οποίο ανήκει στον νέο τομέα των PolitiFi meme coins, έκανε το ντεμπούτο του ως το πρώτο σημαντικό πολιτικό κρυπτονόμισμα της συγκεκριμένης κατηγορίας.
Με την είσοδο του TRUMP στην αγορά, το meme coin άρχισε να κερδίζει δημοτικότητα και να σημειώνει τεράστια άνοδο, ειδικά κατά το πρώτο τρίμηνο του 2024. Η τιμή του TRUMP έφτασε σε ιστορικά υψηλά επίπεδα στις αρχές Ιουνίου 2024, ενώ σήμερα η αξία του κυμαίνεται στα 3,98 δολάρια, σημειώνοντας πτώση 77,34% από το μέγιστο υψηλό του.
Παρά την τρέχουσα πτώση της τιμής, ο επενδυτής δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την αξία των υπολοίπων tokens του. Όταν έκανε την αγορά του, το TRUMP διαπραγματευόταν σε τιμή κάτω από 0,01$. Σήμερα, η αξία των 594.564 TRUMP που παραμένουν στην κατοχή του, αγγίζει τα 3 εκατομμύρια δολάρια.

Μια απόδοση επένδυσης 3.187.400%

Η επιστροφή που σημείωσε ο επενδυτής από την επένδυσή του είναι πραγματικά εντυπωσιακή, καθώς αποκόμισε κέρδη που αγγίζουν το αστρονομικό 3.187.400%. Μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο, η αρχική επένδυσή του των 96 δολαρίων τον έκανε εκατομμυριούχο.
Ο επενδυτής έχει ήδη πουλήσει 6.000 TRUMP tokens για 11.4 ETH, που ισοδυναμούν με περίπου 30.000 δολάρια, αλλά η μεγαλύτερη ποσότητα των tokens του παραμένει στην κατοχή του, με την αξία τους να υπολογίζεται στα 3 εκατομμύρια δολάρια. Φυσικά, η δύναμή του και η υπομονή να κρατήσει τα tokens για τόσο χρονικό διάστημα, παρά τις εντυπωσιακές ανόδους, είναι πραγματικά αξιοθαύμαστες.

Η αγορά των PolitiFi meme coins

Τα PolitiFi memecoins, όπως το TRUMP, κέρδισαν έδαφος στην αγορά, συνδέοντας την πολιτική με τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Ο τομέας αυτός σημείωσε ραγδαία ανάπτυξη κατά τους πρώτους μήνες του 2024, ειδικά εν όψει των εκλογών στις ΗΠΑ. Παρά τις έντονες διακυμάνσεις στην αξία τους, το ενδιαφέρον για τα πολιτικά memecoins παραμένει ακόμη και τώρα, αρκετά υψηλό.
Ενώ το TRUMP είναι ένα από τα πιο σημαντικά PolitiFi κρυπτονομίσματα, άλλες επιλογές όπως τα KAMA και BODEN έχουν υποστεί μεγαλύτερη πτώση τους τελευταίους μήνες, με τις τιμές τους να υποχωρούν σημαντικά. Ωστόσο, υπάρχουν και νέα έργα στην κατηγορία αυτή, τα οποία παρουσιάζουν εξαιρετικές προοπτικές και θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σημαντικά κέρδη.

Ποιο άλλο PolitiFi token θα μπορούσε να επιφέρει τέτοια κέρδη;

Η ιστορία του επενδυτή που έγινε εκατομμυριούχος με την αγορά TRUMP δείχνει ότι τα meme coins μπορούν να φέρουν τεράστια κέρδη για όσους επενδύσουν έγκαιρα. Ένα νέο κρυπτονόμισμα που έχει τραβήξει την προσοχή της κοινότητας crypto τις τελευταίες ημέρες, είναι το FreeDum Fighters ($DUM), το οποίο διαθέτει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το TRUMP και υπόσχεται μεγάλες δυνατότητες.
Ειδικότερα, όπως και το TRUMP, το FreeDum Fighters είναι ένα meme coin που συνδέει την πολιτική με τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων μέσω του σατιρικού του περιεχομένου. Η αγορά FreeDum Fighters ($DUM) μπορεί να γίνει μέσω της προπώλησης, η οποία φαίνεται να κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των επενδυτών.

Ειδικότερα, από τις πρώτες ώρες που ξεκίνησε, το presale κατάφερε να προσελκύσει επενδύσεις ύψους 100.000 δολαρίων, από μικρούς και μεγάλους επενδυτές. Μέσα στο Σαββατοκύριακο, τα κεφάλαια αυτά διπλασιάστηκαν, δείχνοντας τις μεγάλες προοπτικές του νέου αυτού κρυπτονομίσματος.

Τι είναι το FreeDum Fighters και τι προσφέρει;

Η τιμή του $DUM token ξεκινάει από 0,00005$, ενώ υπάρχουν τέσσερις φάσεις προπώλησης πριν την κυκλοφορία του στην αγορά. Παρόμοια με το TRUMP, οι επενδυτές του $DUM έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από την άνοδο της τιμής καθώς προχωρά η προπώληση.
Μια βασική χρησιμότητα του FreeDum Fighters που το κάνει ελκυστικό για τους επενδυτές, είναι το υψηλό ποσοστό απόδοσης μέσω staking. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο επιλογές και συγκεκριμένα το Magatron (με 861,51% ετήσια απόδοση) και το Kamacop 9000 (με απόδοση 28.755%).

Το έργο διαθέτει έναν σαφή οδικό χάρτη για την ανάπτυξή του, με την προώθηση του έργου να συνδέεται με τις πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ. Το χιούμορ και η σάτιρα που περιβάλλουν το έργο το καθιστούν ελκυστικό για ένα μεγάλο κοινό, αυξάνοντας την προβολή και την αξία του $DUM token.
Έτσι, θα μπορούσαμε να πούμε ότι αν κάποιο PolitiFi κρυπτονόμισμα θα μπορούσε να ακολουθήσει την πορεία του $TRUMP, είναι το $DUM. Μπορείτε να ενημερωθείτε για περισσότερες πληροφορίες καθώς και να συμμετάσχετε στην προπώληση, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του έργου.

Αγορά $DUM στην προπώληση

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης