Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Χρηματιστήριο: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές – Attica Bank και Quest στο επίκεντρο

Χρηματιστήριο: Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές – Attica Bank και Quest στο επίκεντρο
Το ανώτερο των εκτιμήσεων τίμημα για την ACS εκτιμάται από αναλυτές πως θα φέρει αγοραστές για τη μετοχή της Quest
Σχετικά Άρθρα
Συσσώρευση περιμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση και όπως σημειώνουν στο εξωτερικό οι επενδυτές τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν τα εταιρικά αποτελέσματα ενώ διατηρούν το βλέμμα τους και στη Μέση Ανατολή, φοβούμενοι κλιμάκωση της έντασης.
Στο εσωτερικό τα όσα έγιναν χθες επί της μετοχής της Attica Bank, θα βάλουν ξανά στο επίκεντρο τον τίτλο, αφού η τιμή κλεισίματος παραπέμπει πάλι σε εξωφρενικά υψηλή αποτίμηση.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί και η Quest μετά το μεγάλο deal που ανακοίνωσε και την ολοκλήρωση της πώλησης της ACS.
Το τίμημα είναι υψηλότερο των εκτιμήσεων των αναλυτών και στελέχη της αγοράς περιμένουν πως θα δώσει μέρισμα λόγω και της υπεραξίας και της αύξησης της ρευστότητας.
Σήμερα ανακοινώνει αποτελέσματα τρίτου τριμήνου η Παπουτσάνης.

Eurobank Equities
Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης της Ε.Ε. δείχνουν ελαφρώς θετικό άνοιγμα για σήμερα, εν όψει μίας πληθώρας ανακοινώσεων εταιρικών αποτελεσμάτων αυτήν την εβδομάδα, αν και η επενδυτική ψυχολογία εξασθενεί λόγω της πιθανότητας νέας κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή.

Optima Bank
Περιμένουμε μία ακόμη συνεδρίαση με στενό εύρος διακύμανσης σήμερα στο Χ.Α..

Beta
Η συσσώρευση πιθανότατα θα επικρατήσει καθώς οι ξένες αγορές βρίσκονται σε στάση αναμονής, ωστόσο το επιλεκτικό ενδιαφέρον για τις πρόσφατες ειδήσεις περί εξαγορών και τα επερχόμενα εταιρικά αποτελέσματα ίσως προσφέρουν στήριξη στα τρέχοντα επίπεδα.

Κύκλος
Ο Παπουτσάνης ανακοινώνει σήμερα τα μεγέθη του για το 9µηνο. Ο Γ.∆. ανέκρουσε πρύμνη ενώπιον του καθοδικού χάσµατος των 1447 μονάδων μεταθέτοντας την απόπειρα της αναµέτρησης µε τις 1450 µονάδες σε µελλοντικό χρόνο. Παράλληλα, επιβεβαίωσε τη στήριξη των 1430 µονάδων. Χαµηλά ο πήχης των προσδοκιών για τη σηµερινή συνεδρίαση ενόσω συντηρούνται χαµηλά συναλλακτικά δεδοµένα.

Depolas
Στο κόκκινο βρέθηκαν χθες οι μετοχές παγκοσμίως με εξαίρεση τον τεχνολογικό δείκτη Nasdaq, ενώ ομοίως σε αρνητικό έδαφος έκλεισε και ο ΓΔΧΑ. Εισερχόμαστε στην τελευταία ευθεία για τις αμερικανικές εκλογές (5/11) και φυσιολογικά η μεταβλητότητα αναμένεται να αυξηθεί καθώς η επενδυτική κοινότητα παίρνει θέσεις για την επόμενη ημέρα. Παράλληλα, οι 10ετείς κρατικές ομολογιακές αποδόσεις σε Ευρώπη και ΗΠΑ αυξάνονται το τελευταίο διάστημα καθώς η ανθεκτικότητα της οικονομίας αποτρέπει τις απότομες μειώσεις επιτοκίων, κάτι που φαινόταν πιθανό πριν 2 μήνες. Το ΧΑ δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί σημαντικά από τους υπόλοιπους Ευρωπαϊκούς μετοχικούς δείκτες. Η σημερινή ατζέντα περιορίζεται στον δείκτη μεταποίησης Richmond Οκτωβρίου στις ΗΠΑ που ανακοινώνεται στο κλείσιμο της συνεδρίασης του ΧΑ.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης