Τελευταία Νέα
Διεθνή

Baywatch: Πέθανε ο Michael Newman, ο μοναδικός πραγματικός ναυαγοσώστης της σειράς

Baywatch: Πέθανε ο Michael Newman, ο μοναδικός πραγματικός ναυαγοσώστης της σειράς
O Νewman είναι διαγνωσθεί με τη νόσο του Πάρκινσον πριν από 18 χρόνια
Πέθανε σε ηλικία 68 ετών ο ηθοποιός και μοναδικός πραγματικός ναυαγοσώστης του Baywatch, Michael Newman.
O Νewman είναι διαγνωσθεί με τη νόσο του Πάρκινσον πριν από 18 χρόνια.
Ο στενός φίλος του, Matt Felker , σκηνοθέτης της σειράς «After Baywatch: Moment in the Sun» αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός και ναυαγοσώστης πέθανε σε από καρδιακές επιπλοκές το απόγευμα της Κυριακής 20 Οκτωβρίου . Δίπλα του ήταν η οικογένεια και οι φίλοι του.
«Την τελευταία φορά που τον είδα με κοίταξε και μου είπε με το κλασικό του ύφος, ήρθες ακριβώς την ώρα που έπρεπε» είπε ο σκηνοθέτης.

Ποιος ήταν ο Michael Newman

O Newman γεννήθηκε στο Λος Άντζελες και έγινε διάσημος ως ο τηλεοπτικός ναυαγοσώστης Mike «Newmie» Newman του Baywatch. Ήταν ο μοναδικός από τους πρωταγωνιστές που ήταν και στην πραγματική του ζωή ναυαγοσώστης.
Εμφανίστηκε σε 150 επεισόδια της σειράς που προβλήθηκε από το 1989 ως το 2001. Ο μόνος που έχει εμφανιστεί σε περισσότερα επεισόδια από αυτόν ήταν ο David Hasselhoff.
Τα τελευταία χρόνια αφιέρωνε τον χρόνο του συγκεντρώνοντας χρήματα για το Ίδρυμα Michael J. Fox που χρηματοδοτεί την έρευνα για τη νόσο του Πάρκινσον.
Μιλώντας στο περιοδικό People τον Αύγουστο ο Newman είπε ότι ήλπιζε ότι η προσωπική του ιστορία να αφύπνιζε τη σπουδαιότητα για την ανακάλυψη της θεραπείας του Πάρκινσον.
«Το σώμα μου έχει αλλάξει τόσο αργά που ούτε καν το προσέχω. Ωστόσο, πάντα μου θυμίζει ότι το κέντρο της ζωής μου πια είναι το Πάρκινσον». είπε κατά την προώθηση του σίκουελ του Baywatch, «After Baywatch: Moment in the Sun».
Ήταν παντρεμένος επί 36 χρόνια με τη σύζυγό του Sarah, και είχαν μαζί δύο παιδιά, τον Chris και την Emily ενώ πρόσφατα είχε γίνει και παππούς, της μόλις ενός έτους, Charlie.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης